Wendy van Dijk schuift zichzelf naar voren als presentatrice Eurovisie Songfestival

Televizier logo

Geplaatst op 21 Mei om 10:21

Amusement

Met Martijn Krabbé

Wendy van Dijk ziet zichzelf volgend jaar het Eurovisie Songfestival presenteren met haar maatje Martijn Krabbé. Dat zei ze bij 6 Inside.

Het entertainmentprogramma van Albert Verlinde maakte een rondje langs de velden om te inventariseren wie het best geschikt is voor de presentatie. De meeste geïnterviewden noemden iemand anders, maar Wendy van Dijk zei het volgende: „Nou heb ik de naam van mijn lieve vriendje en collega Martijn Krabbé al een paar keer horen vallen, als misschien een goede host voor het Eurovisiesongfestival. En dan denk ik: ja, daar hoor ik dan wél naast! Ik bedoel, we hebben Idols samen gepresenteerd, X-factor en The Voice. Wij zijn wel een goed setje. Dus ik zou zeggen: Martijn en ik!”.

Impertinent

Albert Verlinde was niet al te gelukkig met de uitspraken van Wendy van Dijk en had het nodige commentaar: „Nou, ik vind dit wel bijna impertinent, eerlijk gezegd. Ja, serieus, ik had dit nog niet gezien. Wendy, je bent een schat, maar ik vind dit best wel wat.”

Nikki Tutorials

Inmiddels heeft al half Hilversum desgevraagd te kennen gegeven wel in te zijn voor de presentatie. O.a. Jan Smit, Cornald Maas, Emma Wortelboer en Nikkie de Jager lieten al weten in te zijn voor het baantje. Martijn Krabbé heeft nog niet gereageerd.

Bekijk ook