Films en documentaires bij OUTtv Pro

Televizier logo

Geplaatst op 26 juli om 14:26

Film

LHBTQI+

Op de nieuwe streamingservice OUTtv Pro vind je de beste series, concerten, comedy specials, films en documentaires over de LHBTQI+ gemeenschap. Hieronder een greep uit de collectie films en documentaires die je bij OUTtv Pro kunt zien.

MOFFIE (Film)

Zuid-Afrika in het jaar 1981. Nicholas heeft altijd geweten dat hij anders is en houdt dat voor de buitenwereld verborgen. Intussen zit de minderheidsregering van Zuid-Afrika in een conflict verwikkeld met de Angolese grenspost en moeten alle blanke jongemannen ouder dan zestien twee jaar militaire dienstplicht vervullen. Tijdens de afschuwelijke gebeurtenissen schept hij een innige band met een medesoldaat.

Meer LHBTQI+? Check de beste film- en serietips hier!

Anchor and Hope (Film)

Anchor Eva en Kat zijn twee dertigers die een bescheiden maar zorgeloos leven hebben op hun kanaalboot in Londen. Het leven van het stel wordt ondersteboven gekeerd nadat Eva Kat een ultimatum geeft: ze heeft een kinderwens. Nadat Roger, de beste vriend van Kat, langskomt om te feesten met het stel, speelt het trio met het idee om samen een baby te maken. Echter, het speelse idee verandert snel in een verzameling aan obstakels.De dochter en kleindochter van Charlie Chaplin schitteren in de bekroonde film 'Anchor and Hope'.

Olly Alexander: Growing Up Gay (Documentaire)

De zanger van Years + Years onderzoekt waarom leden van de homogemeenschap meer kans hebben op een psychische aandoening en vertelt ook over zijn eigen gevecht met depressies. Olly Alexander speelt ook de hoofdrol in de serie It's a sin. Lees hier meer over deze serie.

Mr. Leather Brasil (Documentaire)

De fetishwereld van São Paulo is in beroering, want voor de tweede keer vindt de verkiezing van Mr. Leather Brazil plaats. Deze documentaire volgt vijf extravagante deelnemers aan de fetisj-wedstrijd, die allemaal gaan voor de felbegeerde titel van Mr. Leather Brazil. Elke deelnemer heeft zijn eigen unieke en meeslepende verhaal. Wie wint na icoon Dom Barbudo, de eerste Mr. Leather Brazil, nu de sjerp en vertegenwoordigt een heel jaar lang de Braziliaanse leer- en fetisjscene? In interviews stellen de deelnemers ook kritische vragen over genderpolitiek, queer zichtbaarheid en inclusiviteit, wat een dieper inzicht geeft in de vaak onbegrepen leer- en kinkgemeenschap in het zeer conservatieve Brazilië.

Check alle films en docu's bij OUTtv Pro 

Bekijk ook