Ontdek OUTtv Pro

Van RuPauls Dragrace tot Golden Girls en van de grappigste reality tot de heetste films; je ziet het bij OUTtv Pro, de nieuwe streamingservice van OUTtv. Ontdek je favoriete LHBTI+ -films, -documentaires, -comedy specials, -realityshows, -concerten en tv-programma's. Natuurlijk ontbreken ook de OUTtv-originals niet. Je kijkt OUTtv Pro waar en wanneer je maar wilt al vanaf 5 euro per maand. 

Ontdek OUTtv PRO 

Streamen bij OUTtv Pro

De beste films & docu's van OUTtv Pro

De mooiste films en beste documentaires over de wereld van LHBTQI+ vind je bij OUTtv Pro. Hieronder een greep uit de collectie films en documentaires die je bij OUTtv Pro kunt zien. 

Check de films en docu's hier

De beste series en originals van OUTtv Pro

Van het internationale Drive 'n Drag tot Buitengewoon Chiel van Nederlandse bodem; de beste series en originals van OUTtv zie je natuurlijk ook bij OUtv Pro.

Check hier de beste series van OUTtv Pro 

Win kaarten voor The Shiny Shrimps

Pride gaat dit jaar extra feestelijk van start tijdens de première van The Shiny Shrimps; de meest kleurrijke comedy van het jaar! In samenwerking met OUTtv geven wij twee kaarten weg voor de premiere op 4 augustus.

Ja, ik wil naar de winactie 

PrideTV LIVE

Van 31 juli tot en met 8 augustus viert Pride Amsterdam haar 25-jarig jubileum en met OUTtv hoef je niks van dit event te missen. Elke dag tussen 09:00 en 23:59 zendt OUTtv LIVE PrideTV uit, het LIVE tv-kanaal van Pride Amsterdam en Salto.

Bekijk de beste talkshows, debatten, interviews, achtergrondverhalen en de beste LHBTI-films, -series en -documentaires. Haal deze zomer de Pride in huis met PrideTV.

Naar de programmering van OUTtv 

De 10 beste LHBTI-films en series

Verhalen uit de LHBTI-gemeenschap spelen een steeds grotere rol in films en series op de verschillende streamingdiensten. Dit is een Top 10 met de beste titels die er zijn.

Naar de LHBTI-top 10