TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
Partnerbijdrage
Soms merk je pas hoe vanzelfsprekend iets was, als het ineens niet meer zo makkelijk gaat. Zoals traplopen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om veilig en comfortabel te blijven wonen in je vertrouwde huis.
Ilse Warringa hint nu al op tweede seizoen Voetbalouders
12:43Geen tweede seizoen voor realityserie Gordon
12:33Hoe laat treedt Claude op tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2025?
11:18Dit programma vervangt Boer Zoekt Vrouw op de zondagavond van NPO1
10:48Perla uit De Bondgenoten speelt open kaart: 'Ik zou Desmond wel doen'