Nieuws
Keuringsdienst van waarde over echte nepkaas
Jef Willemsen
  ·  Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Echte nepkaas
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsNet5 gunt The Greatest Hits: Met Stip op 1 een nieuw seizoen
In het nieuwe seizoen van The Greatest Hits: Met Stip op 1 blikken gasten als Henkjan Smits en Gerard Ekdom terug op de grootste hits uit hun jeugd. Ook vertellen uiteenlopende artiesten over de nummers waarmee zij de hoogste positie in de Top 40 veroverden.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:23Makers van Penoza en Het Gouden Uur komen met nieuwe dramaserie ‘vol actie’
10:07De Bauers maken ook veel indruk op Johan Derksen
08:52De TV van gisteren: Vajèn van den Bosch blaast kijkers omver met optreden tijdens Musical Awards Gala
06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het jachtseizoen, Rogue Assassin
00:11Komende week in GTST: Elitaire erfenissen en de kunstige keuze