De TV van gisteren: Jeroen Pauw terug met 910.000 kijkers

Televizier logo

Geplaatst op 16 April om 8:01

Kijkcijfers

Kijkcijfers maandag 15 april 2019

Jeroen Pauw was maandag terug na een pauze van drie maanden met zijn talkshow Pauw. En hij scoorde meteen goed. Al was er zo te zien niet zo goed nagedacht over de samenstelling van de gasten.
In kijkcijfers is er maar weinig verschil tussen Jinek en Pauw. 910.000 kijkers is een prima score voor de late night talkshow. In zijn eerste aflevering had Jeroen Pauw een wat ongemakkelijke combinatie gasten aan tafel. Twee BN'ers (Yvon Jaspers en Najib Amhali) die over hun problemen vertelden en daar tegenover de vader en oom van Anne Faber die echt verdriet hadden. Bovendien werd er bijna niet gerept over het echte nieuws, de Notre Dame die in de brand stond.

Radar

Nog beter dan Pauw werd Radar bekeken (1,4 miljoen) en daarin was te zien dat ABN Amro hypotheken en levensverzekeringen af heeft gesloten waarmee ze vooral hun eigen zakken vulden. Een woordvoerder kwam aan tafel bij Antoinette Hertsenberg, maar dat liep niet zo lekker. 

Kleuters tegen kwalen

Ook Spoorloos op NPO 1 werd goed bekeken met 1,3 miljoen, Kopen zonder kijken op RTL 4 was goed voor 975.000 mensen, de tweede aflevering van Kleuters tegen kwalen trok 742.000 kijkers. En dat programma maakt veel kijkers heel blij.