TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Van de redactie
In de vierde aflevering van Miljuschka kookt toont Witzenhausen hoe eenvoudig, voedzaam en verantwoord een traditionele bolognesesaus kan zijn als je 'm helemaal zelf maakt.
De truc is om er heel wat groenten in te stoppen die door het lekker lange pruttelen verdwijnen in het smaakvolle geheel. Zo gebruikt Miljuschka voor haar saus maar liefst vijf uien, twee hele bollen knoflook, wortels, bleekselderij, tomaten en tuinkruiden. Een gezonde scheut wijn maakt het geheel af. Succes gegarandeerd.
Bianca Krijgsman op set van Dag & Nacht met dochter Lizzy
10:04Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven slaan handen weer ineen
09:22Dit is wanneer we seizoen 2 van Het Gouden Uur kunnen zien
09:07De TV van gisteren: Nieuw RTL 4-probeersel valt in de smaak bij de kijker, op twee elementen na
06:47Vanavond op TV: De onbekende soldaat: Erik Hazelhoff Roelfzema, Code van Coppens, The Book Thief