Lucifer krijgt bij Netflix vijfde en laatste seizoen

Televizier logo

Geplaatst op 8 Juni om 9:40

Serie & Soap nieuws

Netflix heeft besloten om Lucifer na het vijfde seizoen af te laten lopen. De streamingdienst kondigt het nieuwe seizoen aan, maar laat daarbij wel direct weten dat het ook het laatste zal zijn.

In Lucifer draait het om Lucifer Morningstar, gespeeld door Tom Ellis. Hij is in deze Amerikaanse komische fantasypolitieserie de duivel en gaat uit pure verveling naar de aarde toe. Daar raakt hij toevalligerwijs betrokken bij een moordzaak met rechercheur Chloe Decker (Lauren German). Uiteindelijk krijgt hij een baan als consultant bij het Los Angeles Police Department (LAPD).

'Het beste komt nog'

"We zijn ongelooflijk dankbaar dat Netflix onze show heeft opgepakt en ons nu de mogelijkheid geeft het verhaal op onze manier een passend einde te geven", zeggen Joe Henderson en Ildy Modrovich in een verklaring die in het bezit is van The Hollywood Reporter. "En wij willen vooral onze fans bedanken voor hun geweldige passie en steun. Het beste komt nog."

FOX

De serie is pas sinds mei 2018 in het bezit van de streamingdienst, nadat FOX na drie seizoenen de stekker eruit trok. Wanneer het vijfde seizoen te zien is bij Netflix, is nog niet bekend.