Cecilia Adorée keert terug in GTST

Televizier logo

Geplaatst op 9 Augustus om 12:55

Soap

Tiffy maakt rentree

Het personage Tiffy keert terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat maakt haar vertolkster, actrice Cecilia Adorée, vrijdag zelf bekend op Instagram. 

Het personage Tiffy vertrok zo'n drie maanden geleden met stille trom uit het fictieve soapdorp Meerdijk. De jonge vrouw zou de draagmoeder worden voor het kind van Flo en Lucas, maar besloot anders. Ze loog over de zwangerschapstest en verdween. Niet voor lang, zo blijkt nu want ze keert terug in Goede Tijden Slechte Tijden.

Spoiler!

Op Instagram deelt actrice Cecilia Adorée vrijdag een foto van Tiffy en Lucas. Eronder schrijft ze: "Spoiler / nieuwtje! Tiffy keert terug naar Meerdijk, en ze komt niet alleen..." Bij de tekst een emoji van een zwangere vrouw. Grote kans dat Tiffy in dit seizoen met dikke buik dan wel een baby haar rentree in de soap maakt.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Spoiler / nieuwtje !! 😀🥳💫 Tiffy keert terug naar Meerdijk, en ze komt niet alleen... 🤰🏼🤫 #gtst

Een bericht gedeeld door Cecilia Adorée (@ceciliaadoree) op

Cecilia maakte in 2016 haar soapdebuut in GTST spin-off Nieuwe tijden. Daarin ontdekte ze de biologische dochter te zijn van Anton en keerde zodoende met huisgenoot Lucas mee naar Meerdijk. 

2 september

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden start maandag 2 september bij RTL 4. De eerste beelden daarvan kwamen onlangs al naar buiten.