Gordon verloot overnachting in nieuwbakken appartement

Televizier logo

Geplaatst op 23 Augustus om 10:45

Amusement

Ome Goor

Altijd al eens wakker gemaakt willen worden door Gordon? Dan is dit je kans, want de presentator verloot een verblijf in zijn nieuwbakken appartement in Amsterdam.

Bij een reeks foto's schrijft Gordon een winactie uit die niet gauw door een BN'er wordt gedaan. Hij verloot een nachtelijk verblijf in zijn huis in Amsterdam, inclusief meet-and-greet en ontbijt en diner bij zijn twee zaken in Amsterdam. Lekker toch, ontbijten met Gordon en als diner een burgertje. "Tag de personen waarvan jij denkt dat diegene dat helemaal te gek zal vinden om te verblijven in dit waanzinnige appartement in Amsterdam recht tegenover het Van Gogh Museum!"

Rijkdom

Maandag maakt de presentator, die vorige week terugkeerde uit Zuid-Afrika nadat hij daar in een afkickkliniek zat, de winnaar bekend. De nieuwe Gordon wil dus zijn rijkdom met de wereld delen. Dat blijkt ook uit de laatste tekst. "Wie weet zie ik je snel en maak ik je wakker?", aldus de presentator, die afsluit met hashtags als #newme, #makingpeoplehappy en #sharingiscaring.