Johan Derksen wil af van 'schijtlollige' Veronica Inside filmpjes

Televizier logo

Geplaatst op 8 augustus om 9:45

Amusement

Schone lei

Als het aan Johan Derksen ligt, stoppen de makers van Veronica inside zo snel mogelijk met de eindeloze stroom flauwe filmpjes waar het programma mee doorspekt is.

Derksen deed het verzoek in de voorlaatste aflevering van De Oranjezomer.

Oh Louiiiiis

Vaste waarde in het voetbalpraatprogramma is een collectie fragmenten die te pas en te onpas ingestart kunnen worden tijdens de show. Vooral presentator Wilfred Genee heeft er een sport van gemaakt het gesprek aan tafel te onderbreken om toe te praten naar zo'n filmpje. De collectie bestaat uit pareltjes als de lofzang van Louis van Gaal in Hoge Bomen, de valpartij van voormalig FIFA-baas Sepp Blatter, Hans Kraaij die met zijn jasje gooit en Jan Boskamp die in vol ornaat in zwembroek rondloopt, mosselen eet of als een verklede kabouter zijn tekst vergeet.

Eindredacteur

Nu Hélène Hendriks tijdelijk op de stoel van Wilfred Genee zit, komt de beeldencarousel veel minder vaak voorbij. Dit is Johan Derksen kennelijk goed bevallen. Hij start later deze maand aan zijn laatste seizoen Veronica Inside en zou het liefst zien dat er een eindredacteur komt die de hele videobibliotheek wist zodat met een schone lei begonnen kan worden.

 

Bekijk ook