Je kunt ook gewoon logeren in de B&B's van B&B Vol Liefde

Televizier logo

Geplaatst op 23 augustus om 14:30

Amusement

Jacob, Bert, Roxanne, Debbie, Vincent en Caroline

De zomerhit van 2021 loopt op z'n einde. Alle B&B-eigenaren maken deze week hun keuze. Maar daarna hoeven we Bert, Jacob, vincent, Roxanne, Debbie en Caroline niet te missen. We kunnen bij ze logeren!

Roxanne - Filion's Place in Roosendaal

Roxanne groeide op in het waanzinnig woonboerderij uit 1700 die ze sinds 2015 runt als B&B. De brunette verhuurt niet alleen aan particulieren, maar is ook open voor zakelijke bijeenkomsten. De tweede B in B&B staat dan ook voor business in plaats van breakfast. Roxanne is aan de prijzige kant. Voor een slaapkamer met eigen badkamer betaal je per nacht 300 euro. Daar komt nog 51 euro servicekosten bij. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Filion’s Place (@filionsplace)

Bert - La Cressonne in Frankrijk

Bert verhuurt kamers (en een trekkershut) in het plaatsje Saint Seine. Een kamer met eigen badkamer kost je 51,50 euro per persoon voor twee nachten. Voor die prijs mag je wel slapen in een bed dat door Bert zelf in elkaar is geklust. Minder budget? Bert heeft ook een slaapzaal in de aanbieding voor slechts 12 euro. Bert heeft trouwens ook een zwembad voor de deur en hij stookt graag de sauna voor je op. 

Debbie - Casa Santangelo in Italië

Debbie zit met haar bed & breakfast aan de pittoreske Amalfi-kust, de perfecte plek om vakantie te vieren. En Casa Santangelo mag er trouwens ook zijn. Debbie heeft het mooiste pand van allemaal. Het dateert uit 1800 en was ooit van een markies. Veel van de elementen van toen zijn bewaren gebleven en dat geeft sfeer. Voor een nachtje bij Debbie ben je 115 euro kwijt. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Casa Santangelo (@casa_santangelo)

Caroline - Rose's Heart in Oostenrijk

De B&B van Caroline is vernoemd naar haar hond en hoe kan het ook anders. Hond Roosje komt iedere aflevering van B&B Vol liefde een keer of twintig ter sprake. Rose's Heart ligt in Bad Kleinkirchheim, een gebied met 103 kilometer piste, twee thermen en 23 skihutten. En bij Caroline kun je ook nog Pilates, coaching en reiki-retreats boeken. Een appartement bij Caroline kost tussen de 100 en 140 euro per nacht. 

Vincent - Casa Valduggia in Italië

Op televisie is de monumentale Villa van Vincent tussen Milaan en Turijn nog lang niet af, maar aan de website te zien is hij inmiddels een eind opgeschoten. En heel duur is het ook niet bij 136 euro voor twee nachten, dan moet je wel de badkamer delen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Casa Valduggia (@casavalduggia)

Jacob - Casa de Monte in Portugal

Jacob is het zorgenkindje van B&B Vol Liefde. Als er geen quarantaineplicht was geweest in Portugal waren zijn vier dames al weken eerder gillend het vliegtuig opgestapt. Wat B&B betreft heeft Jacob het wel goed voor elkaar. Zijn B&B in Albufeira telt 500 m2, heeft een zwembad, tennisbaan en meerdere terrassen. Voor een verblijf bij Jacob moet je 60 tot 175 euro (voor de mastersuite) per nacht neerleggen. 

Bekijk ook