Robin Martens terug in Goede Tijden Slechte Tijden

Televizier logo

Geplaatst op 25 Maart om 15:24

Soap

Back in Meerdijk

Rikki de Jong komt terug naar Meerdijk. Actrice Robin Martens moest een jaar geleden, tegen haar zin, afscheid nemen van de soap. Maar vanaf volgende week is de actrice terug.

In de soap verhuisde Rikki met haar nieuwe vlam Abel en kinderen Bram en Teddy naar Rotterdam. De makers vonden dat Rikki in 7 jaar GTST zoveel had meegemaakt dat ze niet meer precies wisten wat ze met het personage aanmoesten. Dit tegen de zin van Robin die best nog wel even door had willen gaan.

Rikki in de rouw

De komst van Rikki is een verrassing van Zoe voor Rik, die een moeilijke tijd doormaakt na de plotselinge dood van zijn moeder Maria (Joke Bruijs). Rikki komt haar vader samen met de kinderen een dagje opvrolijken en het lukt zowaar om een lach op het gezicht van opa te toveren. De familie neemt zelfs nog even contact op met Riks zoon Job en Anna die in Dubai voor hun kindje zorgen. Maar, aan het eind van de aflevering stapt Rikki weer in de auto terug naar huis.

Time to dance

Na haar vertrek uit Goede tijden slechte tijden, maakte Robin Martens een tijdje vlogs samen met styliste Cillie Rigters. Daar is ze alweer een tijdje mee gestopt. Vorig jaar was Robin jurylid in Time to dance.

Robin is maandag 1 april weer even te zien in GTST.