Eerste beelden nieuw seizoen Goede Tijden Slechte Tijden

Televizier logo

Geplaatst op 2 Augustus om 12:52

Soap nieuws

De start laat nog even op zich wachten, maar de eerste beelden van het dertigste (!) seizoen van Goede tijden slechte tijden zijn inmiddels te zien.

Tijdens de cliffhanger waren kijkers net zo verbaasd als Janine toen Ludo na weken afwezigheid ineens terug was in Meerdijk om zijn ja-woord te geven aan de gevreesde Billy de Palma. Uit een preview op Instagram blijkt dat liefde weinig met dit huwelijk te maken had. Billy en Ludo zijn ontvoerd door de invloedrijke kunstmagnaat Carmen (Barbara Pouwels) die het stel aan 't eind van seizoen 29 beloofde dat ze zouden boeten voor de schaamtevolle vertoning rond de opening van Ludo's veilinghuis. Om Billy een hak te zetten, vernietigde Ludo tijdens een persconferentie een replica van een peperduur schilderij. Carmen houdt woord: ze heeft Ludo en Billy laten ontvoeren en de twee zitten behoorlijk in de problemen.

Maar hoe dat liefdeloze huwelijk hen uit de sores gaat helpen? We weten het vanaf maandag 2 september als het nieuwe GTST seizoen van start gaat.