Zo kijk je naar WrestleMania

Geplaatst op 7 April om 15:00

Sport

WWE

WrestleMania komt aankomende weekeinde naar Nederland. Van 10 – 12 april houdt de WWE weer een evenement in het Raymond James Stadium in Tampa en dat is in Nederland ook te zien. Hoe? Dat vertellen wij je!

WrestleMania van de WWE is helaas niet op het open net te bewonderen, maar fans van over de hele wereld kunnen toch naar het worstelspektakel kijken. In Nederland gaat dat via KIJK.nl. 

Wie komen er in actie? 

In Tampa hosten WWE-legendes Hulk Hogan en Titus O’Neil de avonden van WrestleMania. Op de eerste avond zien we onder anderen WWE-kampioen Bobby Lashley neemt het in een rechtstreeks duel op net voormalig titelhouder Drew McIntyre en SmackDown-kampioen Sasha Banks staat tegenover Royal Rumble-winnares Bianca Belair. 

De tweede avond verdedigt Roman Reigns zijn Universal-titel tegen WWE Hall of Famer Edge. Daarbij nemen ook Asuka en Rhea Ripley het tegen elkaar op voor de Raw Women’s Championship. Mogelijk komt ook de Nederlandse WWE Superstar Aleister Black – die als eerste Nederlander een singles-titel won bij WWE – in actie. 

Zo werkt het:

* Ga naar de WWE-pagina van KIJK.nl
* Klik op je ticket naar keuze.
Je kunt kiezen voor één evenement (9,99 euro), die in de nacht van zaterdag 10 op 11 april plaatsvindt en vanaf 1.30 uur te zien is. Ook kun je alleen voor de nacht van zondag 11 op 12 april kiezen (1.30 uur). Ben je een enorme fan van WrestleMania? Kies dan voor beide nachten en krijg vijf euro korting!
*Kies vervolgens een betaalmethode (creditcard, Paypal of iDeal)
* Na betaling krijg je een link naar de livestream toegestuurd. Met je gekochte ticket kan je het evenement daarbij nog eens zeven dagen in zijn geheel terugkijken. 

Om alvast in de stemming te komen voor WrestleMania van de WWE is vanaf rijdag 9 april op KIJK.nl ook nog het drie uur durende WWE-programma RAW en het twee uur durende SmackDown te zien. Ook zijn er legendarische momenten uit de roemruchte geschiedenis van de WWE te bekijken. Een samenvatting van alle schitterende sportbeelden is wekelijks om 23.45 uur te zien bij Veronica. 

In het kort:

Nu te zien: WrestleMania’s Legendary Moments.
Vanaf vrijdag 9 april, wekelijks: RAW en SmackDown.
Zondag 11 en maandag 12 april, 01.30 uur: pay-per-view event WrestleMania.