Eva Jinek open over het moederschap

Televizier logo

Geplaatst op 24 December om 15:00

Sterren

Aftellen voor Jinek

Het is aftellen geblazen voor Eva Jinek. Na haar zwangerschapsverlof mag ze op 1 januari weer beginnen met haar talkshow. Op Instagram telt ze af, en dat doet ze op een heel speciale manier.
Ze geeft namelijk antwoord op tien vragen die aan haar zijn gesteld. 'Om een beetje in de stemming te komen' Ze trapt gelijk af met een prangende vraag: hoe bevalt het moederschap?

Moederschap

"Heel goed", antwoordt Eva Jinek in haar filmpje op Instagram. "Ik denk dat er niets zo bijzonder is als het krijgen van een baby." Ze noemt het moederschap intensief, overweldigend en alomvattend en ze kan er niet over uit hoe schattig haar kleine Pax is. "Ik ben dolgelukkig dat Pax er is. Ik ben zo benieuwd wat voor jongetje en wat voor man hij later wordt... Daar kijk ik echt naar uit."

Jinek

De presentatrice zweeft niet alleen maar op een roze wolk. Zo vertelt ze dat borstvoeding heel moeilijk is. Ook geeft ze aan dat ze zin heeft om haar programma Jinek weer te mogen maken, maar daar ook een keerzijde aan ziet. Jinek: "Ik zeg ook eerlijk dat ik het pittig vind om 'm thuis te laten." Gelukkig is de vader nog even thuis.