TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Yvette van Boven is in 't Gooi waar ze niet op bezoek gaat bij de mensen in 'dure huizen vol Gooise matrassen', maar bij boerenfamilies. Vroeger woonden vooral boeren in dit gebied en ze zijn er nog steeds.
In De Streken van Van Boven gaat de culinair expert eerst naar Blaricum waar vroeger boekweit werd verbouwd. Dat is nu nog nauwelijks zo, maar toch vindt ze nog een veldje waar de plant groeit. Waar van boekweit in het verleden pap werd gemaakt, weet Van Boven er nu een culinaire twist aan te geven.
Verder leert ze bij een postduivenhouder dat er ook kroketten en bitterballen van duivenvlees wordt gemaakt. “De duivenbitterballen worden hier in Blaricum goed gegeten”, zegt de man. Zijn moeder maakt ze en is er plaatselijk beroemd mee geworden.
Floortje Dessing heeft bijzondere ontmoeting met oude bekende uit haar reisprogramma
14:54Massa is Kassa: Wendy stapt boos de auto uit
14:06Zaterdag in The Tribute: Cesar Zuiderwijk in tranen
13:05Tina Nijkamp: 'Deze presentator moet in 2026 de Televizier-Ring winnen'
12:19Kritiek op Sinterklaasjournaal: 'Dit is echt not done' en 'Ik word hier boos van'