TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Yvette van Boven is in 't Gooi waar ze niet op bezoek gaat bij de mensen in 'dure huizen vol Gooise matrassen', maar bij boerenfamilies. Vroeger woonden vooral boeren in dit gebied en ze zijn er nog steeds.
In De Streken van Van Boven gaat de culinair expert eerst naar Blaricum waar vroeger boekweit werd verbouwd. Dat is nu nog nauwelijks zo, maar toch vindt ze nog een veldje waar de plant groeit. Waar van boekweit in het verleden pap werd gemaakt, weet Van Boven er nu een culinaire twist aan te geven.
Verder leert ze bij een postduivenhouder dat er ook kroketten en bitterballen van duivenvlees wordt gemaakt. “De duivenbitterballen worden hier in Blaricum goed gegeten”, zegt de man. Zijn moeder maakt ze en is er plaatselijk beroemd mee geworden.
Briljante Breinen stopt al na één seizoen: 'Het hing erom'
13:24Winter Vol Liefde 2026 duurt maar liefst negen weken
12:44Het vijfde seizoen van De Erfgenaam is nu al gedeeltelijk te zien bij Videoland
10:44Cheyenne Löhnen en Ingmar van den Broek verlaten GTST voor modellencarrière in Mexico
10:29Video: vreest André van Duin dat Heel Holland Bakt ook wegbezuinigd wordt?