TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Yvette van Boven is in 't Gooi waar ze niet op bezoek gaat bij de mensen in 'dure huizen vol Gooise matrassen', maar bij boerenfamilies. Vroeger woonden vooral boeren in dit gebied en ze zijn er nog steeds.
In De Streken van Van Boven gaat de culinair expert eerst naar Blaricum waar vroeger boekweit werd verbouwd. Dat is nu nog nauwelijks zo, maar toch vindt ze nog een veldje waar de plant groeit. Waar van boekweit in het verleden pap werd gemaakt, weet Van Boven er nu een culinaire twist aan te geven.
Verder leert ze bij een postduivenhouder dat er ook kroketten en bitterballen van duivenvlees wordt gemaakt. “De duivenbitterballen worden hier in Blaricum goed gegeten”, zegt de man. Zijn moeder maakt ze en is er plaatselijk beroemd mee geworden.
Expeditie Robinson-ster Tobias Camman op culinaire wereldreis voor nieuw tv-programma
13:57Zo zouden Erik de Vogel en Caroline De Bruijn hun einde in GTST zien
13:35Mindf*ck keert terug: nieuw seizoen en feestdagenspecial in de maak
12:51'Uiengate' zorgt voor kijkcijferexplosie: realityserie De Hanslers houdt Nederland bezig
12:38B&B Vol Liefde-Eveline is not amused over actie Bart: 'Dit vind ik K.'