TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
De snackbar, het Chinees-Indische restaurant en een bord vol aardappelen, groenten en vlees: ze behoren allemaal tot de Nederlandse eetgewoontes, maar waar komen die toch vandaan en zit er eigenlijk wel toekomst in? Yvette van Boven zoekt het uit in het derde seizoen van Streken van Van Boven, waarin de kok als eerste teruggaat naar haar jeugd in Limburg.
Als er één gerecht in veelvoud te vinden is, is het wel zuurvlees - bij voorkeur vergezeld door een frietje en een klodder mayonaise. Van Boven wil weten of het in azijn, appelstroop en ontbijtkoek gegaarde stoofvlees echt uit Limburg komt en zo ja, wat de mijnwerkers en hun paarden hiermee te maken hebben. Ze proeft het originele recept, maar bereidt ook haar eigen versie van 'zoervleisj'.
Rutger Castricum geeft update over Hélène Hendriks in De Oranjezomer: 'Liefdesverdriet is er nog steeds'
09:57De TV van gisteren: 699.000 kijkers zien meedogenloze aflevering De Verraders
06:47Vanavond op TV: Het echte leven in de dierentuin, Soko Potsdam, Sonic the Hedgehog
21:51Programma bereikt kookpunt: Verrader steekt 'dolk' in rug van medeverrader
19:12Bertrie Wierenga keert niet terug als Shanti in Goede Tijden, Slechte Tijden