TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Slakken op het menu: voor de een een traktatie, voor de ander een gruwel. In Hugo Maakt Kennis: Frankrijk reist de naamgever van het programma naar de Bourgogne. Deze regio is onder fijnproevers niet alleen bekend vanwege de dijonmosterd en de coq au vin, maar ook vanwege zijn escargots. De wijngaardslakken uit deze streek worden over de hele wereld genuttigd.
Hugo onderzoekt hoe deze grootste Europese landslak kon uitgroeien tot een heuse delicatesse. Om antwoord te krijgen op deze vraag, spreekt hij onder meer met wijnboer Armand. Natuurlijk duikt Hugo ook nog even de keuken in.
Samen met zijn gastheer bereidt hij een feestmaal voor de dorpelingen van Chaudenay. Het spreekt voor zich dat de internationaal vermaarde slakken op tafel staan tijdens de dis.
Komende maand in GTST: Een mei vol oude bekenden en nieuwe angsten
16:00Deze tv-programma's mag je in mei 2025 niet missen
14:31Hoe gaat het nu met Frank Jansen van Paleis voor een Prikkie?
13:42Video: Greetje Hakvoort verklaart het succes van realitysterren uit Urk
13:35Giel de Winter heeft goed nieuws voor de fans van Het Jachtseizoen: Most Wanted