TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Slakken op het menu: voor de een een traktatie, voor de ander een gruwel. In Hugo Maakt Kennis: Frankrijk reist de naamgever van het programma naar de Bourgogne. Deze regio is onder fijnproevers niet alleen bekend vanwege de dijonmosterd en de coq au vin, maar ook vanwege zijn escargots. De wijngaardslakken uit deze streek worden over de hele wereld genuttigd.
Hugo onderzoekt hoe deze grootste Europese landslak kon uitgroeien tot een heuse delicatesse. Om antwoord te krijgen op deze vraag, spreekt hij onder meer met wijnboer Armand. Natuurlijk duikt Hugo ook nog even de keuken in.
Samen met zijn gastheer bereidt hij een feestmaal voor de dorpelingen van Chaudenay. Het spreekt voor zich dat de internationaal vermaarde slakken op tafel staan tijdens de dis.
De TV van gisteren: RTL Boulevard Summernight bereikt dieptepunt
21:32Plottwist in De Bondgenoten: niet één, maar twee kandidaten keren terug
19:43Hans uit B&B Vol Liefde deelt groot nieuws over relatie
16:45Patrick Martens: 'Niet eigen keuze te stoppen met GTST'
15:58Video: Natasja Froger uit felle kritiek op Gordon