TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Ook in deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde bijten de verslaggevers zich vast in een product dat in Nederland veelvuldig wordt geconsumeerd. Dit keer duiken ze in de wereld van de krab. Het gaat ze in het bijzonder om de noordzeekrab.
Een viswinkel of restaurant heeft hem vaak op de kaart staan en serveert dan vaak enkel een paar pootjes van het schaaldier. Er wordt gezegd dat dit onderdeel het makkelijkst te eten is, maar dan rest natuurlijk gelijk de vraag: wat gebeurt er met de rest van het beest? Het karkas van een krab staat immers zelden op de menukaart.
De verslaggevers willen weten hoe deze kreeftachtige wordt gevangen en wat er vervolgens mee wordt gedaan. Ze komen erachter dat mensen allesbehalve liefdevol met het beestje omgaan.
Dit zijn de winnaars van Het blok 2025: 'Spannend!'
22:42Emoties lopen op in finale De Verraders: 'Ik vertrouwde jullie echt'
22:22Suzan en Freek alsnog te zien in nieuw seizoen The Voice of Holland
20:13Angela de Jong stopt met haar televisiecolumns: 'Tijd voor iets anders'
16:03Alles wat je wil weten over Petra de Leeuw (60) uit B&B Vol Liefde 2025