TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Ook in deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde bijten de verslaggevers zich vast in een product dat in Nederland veelvuldig wordt geconsumeerd. Dit keer duiken ze in de wereld van de krab. Het gaat ze in het bijzonder om de noordzeekrab.
Een viswinkel of restaurant heeft hem vaak op de kaart staan en serveert dan vaak enkel een paar pootjes van het schaaldier. Er wordt gezegd dat dit onderdeel het makkelijkst te eten is, maar dan rest natuurlijk gelijk de vraag: wat gebeurt er met de rest van het beest? Het karkas van een krab staat immers zelden op de menukaart.
De verslaggevers willen weten hoe deze kreeftachtige wordt gevangen en wat er vervolgens mee wordt gedaan. Ze komen erachter dat mensen allesbehalve liefdevol met het beestje omgaan.
Liegen en bluffen centraal in psychologische realityshow Het Diner
14:06No Way Back VIPS keert terug op televisie en dit is de startdatum
13:48Tunnelvisie met Thomas: 'Dit zou een hint kunnen zijn naar Sahil...'
13:46Dit is wanneer de nieuwe talkshow van Yvonne Coldeweijer van start gaat
12:31De Staatsloterijshow keert terug bij SBS6 met Hélène Hendriks als presentatrice