TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Ook in deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde bijten de verslaggevers zich vast in een product dat in Nederland veelvuldig wordt geconsumeerd. Dit keer duiken ze in de wereld van de krab. Het gaat ze in het bijzonder om de noordzeekrab.
Een viswinkel of restaurant heeft hem vaak op de kaart staan en serveert dan vaak enkel een paar pootjes van het schaaldier. Er wordt gezegd dat dit onderdeel het makkelijkst te eten is, maar dan rest natuurlijk gelijk de vraag: wat gebeurt er met de rest van het beest? Het karkas van een krab staat immers zelden op de menukaart.
De verslaggevers willen weten hoe deze kreeftachtige wordt gevangen en wat er vervolgens mee wordt gedaan. Ze komen erachter dat mensen allesbehalve liefdevol met het beestje omgaan.
Patty Brard: 'Hier had ik eerder mee moeten beginnen'
13:39Tina Nijkamp denkt dat dit de opvolger van Peter van der Vorst bij RTL wordt
12:48Zweverigheid viert hoogtij in Onderweg Naar Liefde: 'Gepenetreerd door energie'
12:20Niels van der Laan: 'Ik werd getipt door de politie over alle bedreigingen'
11:20Video: Will Koopman is nog lang niet klaar met Gooische Vrouwen