TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Ook in deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde bijten de verslaggevers zich vast in een product dat in Nederland veelvuldig wordt geconsumeerd. Dit keer duiken ze in de wereld van de krab. Het gaat ze in het bijzonder om de noordzeekrab.
Een viswinkel of restaurant heeft hem vaak op de kaart staan en serveert dan vaak enkel een paar pootjes van het schaaldier. Er wordt gezegd dat dit onderdeel het makkelijkst te eten is, maar dan rest natuurlijk gelijk de vraag: wat gebeurt er met de rest van het beest? Het karkas van een krab staat immers zelden op de menukaart.
De verslaggevers willen weten hoe deze kreeftachtige wordt gevangen en wat er vervolgens mee wordt gedaan. Ze komen erachter dat mensen allesbehalve liefdevol met het beestje omgaan.
Zaterdag in The Tribute: Child of Destiny maakt indruk op Angela Groothuizen
13:20Deze programma's en films kijk je op tweede kerstdag 2025
13:06Kersverse First Dates-barman Jeremy is baan nu alweer kwijt: dit is zijn reactie
12:23Tina Nijkamp: 'Opstappen Renze Klamer is het failliet van RTL Tonight'
11:26Monique Hansler haalt uit naar Aran Bade: 'Dit is zijn schuld'