TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Ook in deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde bijten de verslaggevers zich vast in een product dat in Nederland veelvuldig wordt geconsumeerd. Dit keer duiken ze in de wereld van de krab. Het gaat ze in het bijzonder om de noordzeekrab.
Een viswinkel of restaurant heeft hem vaak op de kaart staan en serveert dan vaak enkel een paar pootjes van het schaaldier. Er wordt gezegd dat dit onderdeel het makkelijkst te eten is, maar dan rest natuurlijk gelijk de vraag: wat gebeurt er met de rest van het beest? Het karkas van een krab staat immers zelden op de menukaart.
De verslaggevers willen weten hoe deze kreeftachtige wordt gevangen en wat er vervolgens mee wordt gedaan. Ze komen erachter dat mensen allesbehalve liefdevol met het beestje omgaan.
Partnerbijdrage
Eerste beelden van The Voice of Holland beloven veel goeds
12:51Deze BN'ers doen mee aan De Quiz van het Jaar met Linda de Mol
11:52René van der Gijp ziet eerste beelden van De Geur van Succes met Sylvie Meis: ‘Dit is echt heel erg’
10:18Nieuw seizoen No Way Back VIPS ook te zien op Videoland
09:31Tijl Beckand licht tipje van de sluier op over bestemming van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Op Reis