TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
Eerste beelden van The Voice of Holland beloven veel goeds
12:51Deze BN'ers doen mee aan De Quiz van het Jaar met Linda de Mol
11:52René van der Gijp ziet eerste beelden van De Geur van Succes met Sylvie Meis: ‘Dit is echt heel erg’
10:18Nieuw seizoen No Way Back VIPS ook te zien op Videoland
09:31Tijl Beckand licht tipje van de sluier op over bestemming van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Op Reis