TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
Paul de Leeuw verrast in Beste zangers met Laat me niet alleen
08:30Bente krijgt lovende reacties op deelname Beste zangers: 'Het helpt heel veel mensen'
08:23Cherry-Ann Person baalt van castwissels Real housewives of Amsterdam: 'Altijd jammer'
08:00De staf van Special Forces VIPS over het vijfde seizoen: 'We hopen dat kijkers geïnspireerd raken'
08:00Het vijfde seizoen van Special Forces VIPS stream je nu bij Videoland: 'Nog heftiger dan voorgaande jaren'