TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Rob Jetten voor aanvang kwartfinale De Slimste Mens: 'Doe iets aan die wallen'
15:53Linda de Mol verklapt: 'Donkere wolk boven huwelijk Martin en Cheryl in Gooische Vrouwen'
15:21Zien: Emma Kok brengt prachtige ode aan Jade Kops in De Tafel van Gert
14:45Ewout Genemans voor nieuwe docu naar Los Angeles: 'Dit gaan we doen'
13:28Malou Petter: 'Ik kom terug op televisie'