TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
De TV van gisteren: Wie Is de Mol?-kijkers op het puntje van hun stoel bij spannende eliminatie
06:47Vanavond op TV: Ruben en de verborgen strijd van Myanmar, Gooische vrouwen, A Thousand Words
10:40De TV van gisteren: RTL dendert als een trein over NPO 1 dat historisch slechte avond beleefde
10:10Beau van Erven Dorens over vertrek Renze: 'Ontzettend jammer'
09:40Diederik Jekel schrikt van kritiek op deelnemers Zwaard van Damocles: 'Het is maar een spelletje!'