TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Sjoerd laat van zich horen na spraakmakende exit in Boer Zoekt Vrouw
11:31Royce de Vries heeft 'geen seconde spijt' van Make Up Your Mind: 'Telefoon staat roodgloeiend'
11:22Patrick Martens giert het uit door Eline de Ruig: 'Ik ben niet dom!'
10:00Dennis van der Geest is terug met Het Blok: 'Koppels gaan prachtig avontuur tegemoet'
09:50De TV van gisteren: kijkers zien Rico Verhoeven door het stof gaan voor 'pestgedrag' in De Klassenavond