TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
De TV van gisteren: Kijkers reageren behoorlijk wisselend op De Kerststal van Nederland
08:00Exclusief: Deze zeven BN'ers doen mee aan No Way Back VIPS 2026!
06:47Vanavond op TV: In de voetsporen van de jaren 80, Grote gezinnen, grote vakanties, John Wick: Chapter 3 - Parabellum
21:59Interview Eva Jinek met hoofdofficier van justitie over Marco Borsato verdeelt kijkers
14:42Robert ten Brink hoofdgast van MINDF*CK kerstspecial