TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
SBS6 kerstreclame 2025: Johan Derksen en Linda de Mol lachen je toe
18:23PLUS Kerstreclame 2025: 'Samen genieten' maakt weinig indruk
18:05Kerstreclame ALDI 2025: Andy van der Meijde wekt Melisa op bijzondere wijze
16:28HEMA Kerstreclame 2025: Takkie en Siepie bezoeken meisje in ziekenhuis
16:12Kruidvat Kerstreclame 2025: sjans van de kerstman