Televisie
Sosha Duysker en Anna Gimbrère bereiden stamppot met tulpen voor in Restaurant van de Toekomst
Judith Regeling
  ·  Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Restaurant van de Toekomst
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Joël Broekaert
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsPartnerbijdrage
Actie, avontuur en romantiek: Paramount Network heeft weer voor alle filmfans wat wils
Van maandag 29 april tot vrijdag 3 mei 2024 kunnen filmliefhebbers zich weer verheugen op een spectaculaire filmweek op Paramount Network. Met een line-up van de beste Hollywoodfilms belooft deze week namelijk weer een waar genot te worden voor kijkers van alle leeftijden.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 06:47Vanavond op TV: Tiki taka Touzani, Mr. Frank Visser doet uitspraak, Pearl Harbor
12:07NCIS Hawaii onverwacht van de buis gehaald na drie seizoenen
11:45EO-directeur Arjan Lock wil NPO 3 schrappen om jongeren te bereiken
11:09Even Tot Hier en Typhoon verbluffen met AI-lied over kunstmatige intelligentie
10:07De TV van gisteren: Popquiz Oranje onderuit ondanks goedbekeken Koningsdag in Emmen