TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Video: deze B&B Vol Liefde-deelneemster gaat trouwen
13:37Echte Jongens op Safari vrolijkt de zomer op: nieuwe realityshow begint volgende maand
13:03Tooske in Shownieuws: 'Dat matcha-drankje van Alexia is niet te hachelen'
11:37Video: Raymond Mens verschijnt in een rode zwembroek in De Oranjezomer
11:12De Augurkenkoning verhuist naar RTL4