Televisie
Sosha Duysker en Anna Gimbrère bereiden stamppot met tulpen voor in Restaurant van de Toekomst
Judith Regeling
  ·  Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Restaurant van de Toekomst
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Joël Broekaert
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Terugkijken  ·  Streamen  ·  Vooruitkijken
Ontdek hier wanneer Restaurant van de toekomst op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIERWat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 13:13Dit moet je weten over het nieuwe SBS6-programma Lotto De Quizmarathon
10:34Valerio Zeno over zijn comeback: 'Ik vind het heel erg geslaagd'
10:17Zo kijk je gratis naar nieuwe afleveringen van Over Mijn Lijk: De Reünie
09:37Zien: de eerste beelden van Het Sinterklaasjournaal met Merel Westrik
09:33De TV van gisteren: Kijkers genieten van nieuw seizoen Hunted, maar missen Marcel van de Ven