TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
Een heel goed begin van je weekend, want het allernieuwste seizoen van Sleepers staat vanaf vandaag in zijn geheel op Videoland!
Jamai Loman en Buddy Vedder presenteren nieuwe RTL-show The House of Hide and Seek
15:34RTL Nieuws-presentator Antoin Peeters verklaart afwezigheid op tv
14:10Boerderij Van Dorst krijgt een kerstspecial
14:09Wanneer is de finale van The Tribute: Battle of The Bands te zien?
13:42Vanaf deze datum is het derde en laatste seizoen van Knokke Off op Netflix te zien