Televisie
Sosha Duysker en Anna Gimbrère bereiden stamppot met tulpen voor in Restaurant van de Toekomst
Judith Regeling
  ·  ![Sosha Duysker in Restaurant van de Toekomst](https://tvgidsassets.nl/v336/upload/s/soshaduyskerinrestaurantvvdtoekomstkroncrv.jpg)
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Restaurant van de Toekomst
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Joël Broekaert
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:38Deze presentator vervangt Jan Versteegh in De Bondgenoten
11:13Huub Stapel duikt in leven polderpioniers voor nieuwe serie Het Nieuwe Land
10:00Dit staat er te gebeuren tijdens de Openingsceremonie van de Olympische Spelen 2024
09:59Een unicum in dit seizoen van Ik Weet Er Alles Van
09:36Cupido schiet weer mis voor Boer Zoek Vrouw-boer Haico