TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Merel Westrik draagt eerbetoon voor Dieuwertje: 'Zo is ze er toch een beetje bij'
10:04Vier Handen op Eén Buik keert binnenkort al terug (met deze BN'ers)
09:45Makers zoeken figuranten voor het allerlaatste seizoen van Flikken Rotterdam
09:30De halve finale van De Alleskunner VIPS 2025 kun je nu al bekijken
09:02Van Onschatbare Waarde van Dionne Stax krijgt een kerstspecial