TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Zaterdag in The Tribute: Child of Destiny maakt indruk op Angela Groothuizen
13:20Deze programma's en films kijk je op tweede kerstdag 2025
13:06Kersverse First Dates-barman Jeremy is baan nu alweer kwijt: dit is zijn reactie
12:23Tina Nijkamp: 'Opstappen Renze Klamer is het failliet van RTL Tonight'
11:26Monique Hansler haalt uit naar Aran Bade: 'Dit is zijn schuld'