TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
In een nieuwe aflevering van Kasteel Gekocht, Wat Nu? gaan de zes stellen verder met hun Franse avontuur, waarbij dromen en tegenslagen hand in hand gaan. Het wordt opnieuw duidelijk hoeveel er komt kijken bij het kopen van een kasteel.
Nicolette en Edson onthullen geheimen van de Eilandraad
10:15Rik van de Westelaken presenteerde bijna het Eurovisie Songfestival 2021: 'Ik was stand-in'
09:48Jean-Paul uit B&B Vol Liefde heeft toch nog de liefde gevonden
09:26Sinan Can komt met documentaire over man die meevocht in Oekraïne
08:55De TV van gisteren: Hoofdpiet roept de noodtoestand uit in Het Sinterklaasjournaal en kijkers zijn niet blij