TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
De TV van gisteren: The Masked Singer blijft scoren, kijkcijferdrama voor serie BuZa
06:47Vanavond op TV: Blauw bloed, Oh, wat een jaar!, Gnomeo & Juliet
20:41Nieuwe twist in B&B Vol Liefde: duodaten maakt zijn debuut in het komende seizoen
20:08Dit zijn de afvallers van de vijfde aflevering van The Masked Singer 2025
16:35Inge Ipenburg over het plotselinge vertrek van Ingmar Schrama uit GTST: 'Het heeft me lang beziggehouden'