TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Johan Derksen tóch aanwezig bij Vandaag Inside-uitzendingen vanuit Curaçao
11:20Dit programma vervangt Even Tot Hier op de zaterdagavond
10:54Hilarisch: Bekijk de bloopers van Gooische Vrouwen seizoen 7
09:52Bizarre Erfenissen met Maarten Steendam krijgt geen vervolg
08:45De TV van gisteren: Emotionele aflevering van Oogappels laat kijkers niet onberoerd