TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Giel de Winter heeft goed nieuws voor de fans van Het Jachtseizoen: Most Wanted
13:12Video: Familie Jelies overspoeld met reacties na eerste aflevering Jelies & Gnodde: Grote Gezinnen Emigereren
13:00RTL laat William Rutten en Humberto Tan in verwarring achter: 'Een groot mysterie'
10:42De aanmeldingen stromen binnen voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland
10:30Robert uit De Bondgenoten is helemaal klaar met de nieuwkomers: 'Imbecielen'