TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Deze programma's en films kijk je op kerstavond 2025
14:48Met het Mes op Tafel sluit 2025 spetterend af met feestelijke oudejaarsspecial
14:45Deze BN'ers zitten volgens jullie in de pakken van The Masked Singer 2025
14:28Kerstpret met Gert, Ellen, Viktor en Marie: special De Verhulstjes binnenkort op Videoland
13:49Persoonlijke ervaring geeft diepgang aan GTST-rol van Cheyenne Löhnen: 'Ik draag dit thema altijd bij me'