TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Dit is de startdatum van seizoen 11 van Over Mijn Lijk
10:24Marco Borsato vrijgesproken in zedenzaak
09:05Robbert Rodenburg krijgt nieuw programma bij KRO-NCRV
08:42De TV van gisteren: Familie raakt kind kwijt tijdens het zwemmen in Grote Gezinnen, Grote Vakanties
06:00Advent dag 4 | Bereid je alvast voor op het altijd heerlijk chaotische Sint & De Leeuw