TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Op deze dertiende dag van onze adventskalender brengen we je zeker geen ongeluk, want we mogen in samenwerking met Kesbeke een rijkgevuld cadeaupakket weggeven.
Nieuwe twist in B&B Vol Liefde: duodaten maakt zijn debuut in het komende seizoen
20:08Dit zijn de afvallers van de vijfde aflevering van The Masked Singer 2025
16:35Inge Ipenburg over het plotselinge vertrek van Ingmar Schrama uit GTST: 'Het heeft me lang beziggehouden'
15:45Deze programma's en films kijk je op tweede kerstdag 2025
15:25Deze programma's en films kijk je op eerste kerstdag 2025