TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Partnerbijdrage
Een heel goed begin van je weekend, want het allernieuwste seizoen van Sleepers staat vanaf vandaag in zijn geheel op Videoland!
Deze BN'ers zitten volgens jullie in de pakken van The Masked Singer 2025
14:28Kerstpret met Gert, Ellen, Viktor en Marie: special De Verhulstjes binnenkort op Videoland
13:49Persoonlijke ervaring geeft diepgang aan GTST-rol van Cheyenne Löhnen: 'Ik draag dit thema altijd bij me'
12:20Tobias Camman en Stijn van Vliet ontdekken fine dining in FOMO Chefs
10:37Johan Derksen noemt programma Yvonne Coldeweijer 'foute keuze' van John de Mol