TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Peter en Monique Hansler botsen over buitenset: 'Wat een gezeik zeg'
19:31Melody Klaver trots op tweede seizoen Zussen: 'Met veel liefde aan gewerkt'
18:42Relaties onder vuur in maandtrailer GTST: scheiding, slippertjes en toenaderingen
14:24Expeditie Robinson-ster Tobias Camman op culinaire wereldreis voor nieuw tv-programma
13:57Zo zouden Erik de Vogel en Caroline De Bruijn hun einde in GTST zien