TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Partnerbijdrage
The Connection keert terug met een nieuw seizoen
10:06Ferry Doedens kruipt weer in de rol van Lucas Sanders voor jubileum GTST
10:00Beau van Erven Dorens verklapt zijn ultieme droomgast voor Casa di Beau: 'Wie is hij nu echt?'
08:46De TV van gisteren: Emotionele Oos Kesbeke trekt veel kijkers naar RTL4 met De Augurkenkoning
06:47Vanavond op TV: De grannies van Amsterdam, Mr. Frank Visser doet uitspraak, The Mummy