TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Vanavond op TV: Sterren in concert: André Hazes in het theater, The masked singer, Rocco & Sjuul
11:46Video: Martien Meiland ziet het skiën niet meer zitten: 'Waarschijnlijk de laatste keer voordat ik ga hemelen'
11:23Woeste Grond en Een Huis Vol zijn maandag en dinsdag niet te zien en dit is de reden
10:29Alex uit OML kiest voor risicovolle operatie: 'Het is alles of niets'
10:12Zo vieren de Een Huis Vol-gezinnen kerst: tradities, gezelligheid en familietijd