TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Partnerbijdrage
BBC NL serveert deze kerst een extra spannende special van The Madame Blanc Mysteries. Wat begint als een exclusief kerstavondevenement, verandert razendsnel in een race tegen de klok. Jean staat voor een levensgevaarlijke uitdaging.
Komende week in GTST: Vlammend venijnvuurwerk en de notoire nieuwjaarskater
22:55De Bondgenoten krijgt een kerstspecial en dit is wanneer die te zien is
15:20Rik van de Westelaken vindt twee keer Wie Is de Mol? per jaar te veel
14:08Heftig: Fadi gaat Peter te lijf in De Bondgenoten
13:05Terugkijken: Martijn Krabbé vertelt openhartig over zijn bewogen jaar (RTL Tonight)