TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Johan Derksen pleit voor Davina Michelle op het Songfestival: 'Geschenk uit de hemel'
10:00Huub Stapel kon het verhaal van de Schokkers niet negeren: 'Als ik onrecht zie, spring ik erbovenop'
09:40Airen Mylene confronteert Frank Dane: is hij de Meeuw in The Masked Singer?
09:15Dit zijn de allereerste beelden van Oogappeltje voor de Dorst
08:23De TV van gisteren: Kijkers schrikken weer van de prijzen in Bed & Breakfast