TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Bij sommige vleeseters heeft de vegaburger nog altijd een slecht imago, maar de tijd dat het plantaardige alternatief voor de hamburger een gortdroge tofoefrisbee was is voorbij. Knappe koppen uit de voedingsindustrie hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om sappige schijven te maken zonder vlees. Groente, bonen, zelfs zeewier: de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Soms niet van echt vlees te onderscheiden, soms op een andere manier ook lekker.
Sosha Duysker en Anna Gimbrère zetten in Restaurant van de Toekomst de tanden in een broodje hamburger, maar dan uiteraard wel een zonder vlees. Chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë gebruiken zelfs veganistisch bloed om hun burger nog sappiger te maken. Wat vindt hoofdjurylid Ron Blaauw van het resultaat?
Restaurant van de Toekomst is sinds 14 september iedere donderdag om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.
Partnerbijdrage
SBS6 kerstreclame 2025: Johan Derksen en Linda de Mol lachen je toe
18:23PLUS Kerstreclame 2025: 'Samen genieten' maakt weinig indruk
18:05Kerstreclame ALDI 2025: Andy van der Meijde wekt Melisa op bijzondere wijze
16:28HEMA Kerstreclame 2025: Takkie en Siepie bezoeken meisje in ziekenhuis
16:12Kruidvat Kerstreclame 2025: sjans van de kerstman