TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Nederland telt meer sushirestaurants dan pannenkoekenhuizen. Dat klinkt gek, maar het is waar: inmiddels zijn het er bijna duizend. Als we in de toekomst sushi willen blijven eten, moeten er voor een aantal ingrediënten duurzamere alternatieven komen. Voor garnalen bijvoorbeeld; die komen van vissersboten die veel brandstof verbruiken.
In deze slotaflevering van Restaurant van de toekomst gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère allebei op zoek naar een vervanger. Daarnaast zoeken Gimbrère en Duysker een rijstvervanger. Voor dat alternatief moet minder water nodig zijn dan voor de teelt van rijst én er moeten minder schadelijke gassen vrijkomen bij de productie. Sushi-chef Kunisyoshi Ohtawara en culinair journalist Mara Grimm beoordelen het duurzame eindresultaat.
Restaurant van de Toekomst is sinds donderdag 14 september wekelijks om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Deze slotaflevering volgt op 19 oktober 2023.
Op deze dertiende dag van onze adventskalender brengen we je zeker geen ongeluk, want we mogen in samenwerking met Kesbeke een rijkgevuld cadeaupakket weggeven.
Nieuwe twist in B&B Vol Liefde: duodaten maakt zijn debuut in het komende seizoen
20:08Dit zijn de afvallers van de vijfde aflevering van The Masked Singer 2025
16:35Inge Ipenburg over het plotselinge vertrek van Ingmar Schrama uit GTST: 'Het heeft me lang beziggehouden'
15:45Deze programma's en films kijk je op tweede kerstdag 2025
15:25Deze programma's en films kijk je op eerste kerstdag 2025