TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Nederland telt meer sushirestaurants dan pannenkoekenhuizen. Dat klinkt gek, maar het is waar: inmiddels zijn het er bijna duizend. Als we in de toekomst sushi willen blijven eten, moeten er voor een aantal ingrediënten duurzamere alternatieven komen. Voor garnalen bijvoorbeeld; die komen van vissersboten die veel brandstof verbruiken.
In deze slotaflevering van Restaurant van de toekomst gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère allebei op zoek naar een vervanger. Daarnaast zoeken Gimbrère en Duysker een rijstvervanger. Voor dat alternatief moet minder water nodig zijn dan voor de teelt van rijst én er moeten minder schadelijke gassen vrijkomen bij de productie. Sushi-chef Kunisyoshi Ohtawara en culinair journalist Mara Grimm beoordelen het duurzame eindresultaat.
Restaurant van de Toekomst is sinds donderdag 14 september wekelijks om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Deze slotaflevering volgt op 19 oktober 2023.
Wie is er nu beter in het ontmaskeren van de Mol dan een oud-Mol? Helemaal niemand natuurlijk! Thomas Cammaert blikt daarom voor ons elke week terug op de aflevering van Wie Is de Mol? om alle hints, aanwijzingen en theorieën te analyseren.
De TV van gisteren: Heel Holland Bakt grote winnaar op bomvolle tv-avond
06:47Vanavond op TV: Kamp Van Koningsbrugge, Chateau Meiland: La dolce vita, The Northman
10:57Video: Jean-Paul uit B&B Vol Liefde brengt muziek uit
10:49Video: Zijn grappen van Even Tot Hier over Marco Borsato wel gepast?
10:06'Hij doet het weer': Art Rooijakkers geniet weer van zijn herstelde stem