TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Nederland telt meer sushirestaurants dan pannenkoekenhuizen. Dat klinkt gek, maar het is waar: inmiddels zijn het er bijna duizend. Als we in de toekomst sushi willen blijven eten, moeten er voor een aantal ingrediënten duurzamere alternatieven komen. Voor garnalen bijvoorbeeld; die komen van vissersboten die veel brandstof verbruiken.
In deze slotaflevering van Restaurant van de toekomst gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère allebei op zoek naar een vervanger. Daarnaast zoeken Gimbrère en Duysker een rijstvervanger. Voor dat alternatief moet minder water nodig zijn dan voor de teelt van rijst én er moeten minder schadelijke gassen vrijkomen bij de productie. Sushi-chef Kunisyoshi Ohtawara en culinair journalist Mara Grimm beoordelen het duurzame eindresultaat.
Restaurant van de Toekomst is sinds donderdag 14 september wekelijks om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Deze slotaflevering volgt op 19 oktober 2023.
Zo zouden Erik de Vogel en Caroline De Bruijn hun einde in GTST zien
13:35Mindf*ck keert terug: nieuw seizoen en feestdagenspecial in de maak
12:51'Uiengate' zorgt voor kijkcijferexplosie: realityserie De Hanslers houdt Nederland bezig
12:38B&B Vol Liefde-Eveline is not amused over actie Bart: 'Dit vind ik K.'
12:12Huub Stapel heeft 'gezonde spanning' voor première van Amsterdamned II