TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Nederland telt meer sushirestaurants dan pannenkoekenhuizen. Dat klinkt gek, maar het is waar: inmiddels zijn het er bijna duizend. Als we in de toekomst sushi willen blijven eten, moeten er voor een aantal ingrediënten duurzamere alternatieven komen. Voor garnalen bijvoorbeeld; die komen van vissersboten die veel brandstof verbruiken.
In deze slotaflevering van Restaurant van de toekomst gaan Sosha Duysker en Anna Gimbrère allebei op zoek naar een vervanger. Daarnaast zoeken Gimbrère en Duysker een rijstvervanger. Voor dat alternatief moet minder water nodig zijn dan voor de teelt van rijst én er moeten minder schadelijke gassen vrijkomen bij de productie. Sushi-chef Kunisyoshi Ohtawara en culinair journalist Mara Grimm beoordelen het duurzame eindresultaat.
Restaurant van de Toekomst is sinds donderdag 14 september wekelijks om 20:55 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Deze slotaflevering volgt op 19 oktober 2023.
Mariska en Frans Bauer blikken vooruit op Frans & Mariska: Stellen op de Proef: 'Zijn we er aan toe om te emigreren?'
08:54De TV van gisteren: kijkers The Masked Singer diep onder de indruk van de Teckel
06:47Vanavond op TV: Kefah en de wijzen, The tribute: Battle of the bands, The Shape of Water
00:01Advent dag 20 | Deze tv-momenten uit 2025 zullen we niet snel meer vergeten
20:19Dit zijn de afvallers van de zesde aflevering van The Masked Singer 2025