TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Chef Rudolph van Veen bezocht afgelopen voorjaar alle twaalf Nederlandse provinciën om te proeven en ervaren wat plaatselijke culinaire experts te bieden hebben. Het resultaat daarvan is vanaf vandaag te zien in de eerste aflevering van Rudolph's Zomertour.
Zijn culinaire ontdekkingstocht door eigen land begint in het zuiden van Limburg. In Maastricht spreekt hij Margo Reuten, de chef-kok van sterrenrestaurant Da Vinci. Zij neemt hem mee naar de volgens haar beste aspergeteler van Limburg.
Aan het einde van de uitzending is hij terug in zijn eigen keuken. Daar gaat hij aan de slag met een recept dat geïnspireerd is op zijn bezoek aan Limburg.
Video: André van Duin over zijn laatste emotionele ontmoeting met Joke Bruijs
10:20The Connection keert terug met een nieuw seizoen
10:06Ferry Doedens kruipt weer in de rol van Lucas Sanders voor jubileum GTST
10:00Beau van Erven Dorens verklapt zijn ultieme droomgast voor Casa di Beau: 'Wie is hij nu echt?'
08:46De TV van gisteren: Emotionele Oos Kesbeke trekt veel kijkers naar RTL4 met De Augurkenkoning