Tip
De eerste beelden van Emily in Paris seizoen 2!

Guidinc logo

Geplaatst op 24 september, 11:33

De serie Emily in Paris groeide tijdens de lockdown van vorig jaar uit tot een van de populairste series op Netflix. De opnamen van het tweede seizoen zitten er op en we hebben de eerste beelden. 

Dankzij Emily in Paris konden we in een wereld in lockdown toch een beetje reizen. En Parijs lag er jaloersmakend mooi bij in de serie. Tel daar de mode, de knappe Franse mannen en alle witte wijn bij op en iedereen lag zich thuis op de bank te verlekkeren aan een wereld zoals we die voor corona kenden. 

Kritiek

Emily in Paris kreeg ook een lading kritiek over zich heen omdat de Fransen nogal clichématig werden neergezet maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben wel zin in een nieuwe reeks met Lily Collins als de Amerikaanse Emily die een nieuwe carrière begint in Parijs. 

Lees ook: De Fransen haten Emily in Paris

Gabriel en Mathieu

Op het einde van seizoen 1 hadden Emily en de aantrekkelijke chefkok Gabriel eindelijk seks, ook al is Emily goede vrienden met zijn ex, Camille. Ai. En dan stond Emily ook nog in de belangstelling van Mathieu Cadault, de modeman die het haute couture-huis van zijn oom Pierre runt. 

De foto's van seizoen 2 zien er alweer heerlijk uit. Kijk maar:

Hopelijk staat seizoen 2 van Emily in Paris in het voorjaar van 2022 op Netflix. 

Bekijk ook