Tip
Formule 1 dit weekend gratis te zien op YouTube

Geplaatst op 9 Oktober, 12:31

Zondag om 14:10 uur

Liefhebbers van de Formule 1 zitten dit weekend goed op YouTube. Via de videosite zijn alle activiteiten op de Duitse Nürbugring gratis te volgen.

Dit weekend staat de Formule 1 in het teken van de grote prijs van Eifel. En alles wat is zich vrijdag, zaterdag en zondag afspeelt op de Duitse Nürburgring is gratis te volgen op YouTube. Een fijn bericht voor iedereen zonder abonnement op Ziggo.

Voor de fans 

De Formule 1 heeft twee redenen voor deze actie. Enerzijds is het een experiment om te zien of en hoeveel interesse er is voor het gratis uitzenden van wedstrijden via internet en anderzijds wil de organisatie in deze gekke coronatijd iets terugdoen voor de fans van de autosport.

Nederlands commentaar 

Het weekend op de Nürburgring zal in zeven Europese landen te volgen zijn via Youtube. Nederlandse kijkers hebben – in tegenstelling tot onze Zuiderburen – het geluk dat de wedstrijd op YouTube voorzien wordt van Nederlands commentaar. De Belgen hoeven het commentaar niet te missen, maar kunnen kiezen uit Frans of Engels.

Start uurtje eerder 

De wedstrijd start zondag om 14:10 uur. Inderdaad, een uurtje eerder dan normaal. Vrijdag en zaterdag zijn er ook al voorbeschouwingen en kwalificaties te zien. 

Het YouTube-kanaal van Formula 1 vind je hier