Tip
Trailer: nieuwe special van The Grand Tour met een Franse slag

Guidinc logo

Geplaatst op 25 november, 14:25

In de tweede lockdown-special van The Grand Tour nemen de presentatoren enkele iconische Franse auto's onder de loep. Dat moet wel binnen de Britse landsgrenzen gebeuren, want door de coronabeperkingen is filmen op locatie nog even niet mogelijk.

Na Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May in hun vorige special Amerikaanse klassiekers op de proef stelden in Schotland, is het dit keer de beurt aan Franse auto's uit een ver en recent verleden. De presentatoren maken in The Grand Tour Presents Carnage à Trois een roadtrip van de heuvels van Wales naar de kust van Dover.

The Grand Tour

Onderweg stellen de heren de vering van een 2CV op de proef, beklimmen ze een heuvel met een aantal Franse gezinswagens en geven ze een demonstratie van inparkeren op z'n Frans. Op de krijtrotsen van Dover kunnen ze met de verrekijker de kust zien van het buurland dat door de coronacrisis tijdelijk onbereikbaar is. Frankrijk, het land van lekker eten, goede wijn en vreselijke auto's.

17 december

Vanaf 17 december staat de nieuwe special van The Grand Tour op Amazon Prime Video. De trailer geeft alvast een smakelijk voorproefje.

Bekijk ook