Tip
Kijk Chateau Meiland vooruit bij NLZIET

Geplaatst op 1 April, 14:02

Zet de wijn maar vast koud, want dit seizoen geniet je bij NLZIET extra lang van Chateau Meiland. Direct na een aflevering op tv kijk je er de volgende vast vooruit. Wat goeeed!

In het vijfde seizoen van Chateau Meiland bouwen Martien, Erica en Maxime na hun avontuur in Frankrijk een nieuw leven op in Nederland. Maar nog voor ze goed en wel de grens over zijn, zijn de problemen alweer niet te overzien. Het bestemmingsplan van de nieuwe boerderij laat het niet toe dat de drie Meilandjes elk in een eigen huisje op het terrein wonen, en dus moeten ze alweer op zoek naar iets anders. Hebben zij weer! Gelukkig is er altijd tijd voor een relativerend glaasje wijn.

Exclusief bij NLZIET

Voor de echte fans van Chateau Meiland is er dit jaar nog een leuk extraatje. Wie geen genoeg kan krijgen van de avonturen van de Meilandjes, kijkt de nieuwste aflevering van de realityreeks dit seizoen exclusief vooruit via NLZIET. Direct na de uitzending op tv staat de volgende aflevering al op NLZIET.

Terug- en vooruitkijken

Nog niet bekend met NLZIET? NLZIET is een online tv-dienst waar je alle programma’s van NPO, SBS en RTL kunt zien. Je kunt de programma’s er niet alleen live kijken, maar ook terugkijken en – zoals in het geval van Chateau Meiland – ook alvast vooruitkijken. Handig toch? Ben je benieuwd naar NLZIET? De eerste maand is de dienst nu gratis uit te proberen.

Meer over NLZIET  lees je hier. Je vindt daar ook de top 10 met meest bekeken programma’s bij NLZIET.