TV kijken bij NLZIET

Met NLZIET heb je alle programma’s van de Nederlandse tv in één handige app. Voor slechts €7,95 per maand kijk je live naar 36 tv-zenders en kijk je alles van NPO Plus, RTL XL en KIJK zonder reclame tot een jaar lang terug, en soms zelfs vooruit.

Je kunt NLZIET op verschillende apparaten kijken, waar en wanneer je maar wilt, zoals je telefoon, laptop, smart tv, Chromecast, Apple TV, Android TV of Fire TV. Kijk nu de eerste maand gratis.

Ga naar NLZIET

Top 10 - NLZIET in juli

EK 2021

Stadions door heel Europa vormen dit jaar het decor van de leukste wedstrijden in het Europees voetbal: Oranje is niet meer van de partij maar er valt nog genoeg te genieten.

Kijk live

Code van Coppens: De Belgen

Vlamingen Staf en Mathias Coppens ontvangen iedere aflevering vier bekende gasten die worden ondergedompeld in hele leuke wetenschappelijke experimenten.

Kijk nu

Tour de France

Ben je op vakantie en wil je toch niets missen van de Tour de France? Geen probleem. Bekijk alle ritten vanaf je vakantie-adres in de hele EU overal en altijd live.

kijk nu

Humberto

Iedere werkdag ontvangt Humberto Tan de meest interessante gasten uit de actualiteit, sport, entertainment, kust en cultuur in zijn latenight talkshow.

Kijk nu

De Oranjezomer

De mannen van Veronica Inside én Hélène Hendriks bespreken de dagelijkse gang van zaken op het EK in deze dagelijkse talkshow.

Kijk straks

Papadag

Dramaserie waarin ook veel te lachen valt over zes mannen die al vader zijn of op het punt staan er een te worden. En dat levert hilarische taferelen op.

Kijk nu 

Chateau Meiland

Op 30 augustus begint een gloednieuw seizoen van Chateau Meiland. Tot die tijd zit je niet zonder. Kijk alle seizoenen bij NLZIET.

Kijk nu

Vera

De immer sarcastische maar vlijmscherpe detective chief inspector Vera Stanhope lost al 10 seizoenen moorden op en die zijn allemaal te zien op NLZIET.

Kijk nu

Flikken Maastricht

Eva (Angela Schijf) en Wolfs (Victor Reinier) zijn al jaren de meest geliefde rechercheurs van Nederland. Gelukkig kun je alle seizoenen van Flikken Maastricht terugkijken via NLZIET.

Kijk nu

De Slimste Mens

Op 12 juli keren Philip Freriks en Maarten van Rossem terug met een nieuw seizoen van De slimste mens. O.a. Najib Amhali, Ellen ten Damme en Marc-Marie Huijbregts laten daarin zien hoe slim ze zijn.

Kijk nu 

Laatste nieuws