TV kijken bij NLZIET

Met NLZIET heb je alle programma’s van de Nederlandse tv in één handige app. Voor slechts €7,95 per maand kijk je live naar 36 tv-zenders en kijk je alles van NPO Plus, RTL XL en KIJK zonder reclame tot een jaar lang terug, en soms zelfs vooruit.

Je kunt NLZIET op verschillende apparaten kijken, waar en wanneer je maar wilt, zoals je telefoon, laptop, smart tv, Chromecast, Apple TV, Android TV of Fire TV. Kijk nu de eerste maand gratis.

Ga naar NLZIET

Top 10 - NLZIET in juni

Beat the Champions VIPS

Twaalf bekende Nederlandse quizliefhebbers nemen het ieder voor zich op tegen 'superquizzers' Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan.

Kijk nu

Iedereen had het erover

Art Rooijakkers gaat in gesprek met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Hoe gaat het nu met ze?

kijk nu

EK 2021

Stadions door heel Europa vormen dit jaar het decor van de leukste wedstrijden in het Europees voetbal: het EK! Oranje is ook van de partij.

Kijk live

Chateau Meiland

De familie Meiland heeft de harten van veel Nederlanders veroverd. Wie wil er niet met ze 'wijnen, wijnen, wijnen'? Kijk alle seizoenen bij NLZIET.

Kijk nu

Penoza

Spannende misdaadserie over een Amsterdamse moeder die per ongeluk aan het hoofd van een criminele organisatie komt te staan. Alle seizoenen kijk je bij NLZIET.

Kijk nu 

De Oranjezomer

De mannen van Veronica Inside én Hélène Hendriks bespreken de dagelijkse gang van zaken op het EK in deze dagelijkse talkshow.

Kijk straks

Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeders staan aanstaande jonge moeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Kijk nu

Levenslang met dwang?

Jan Kooijman volgt zeven kandidaten met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan.

Kijk nu

Onmogelijke duetten

36 bekende Nederlandse artiesten krijgen de unieke kans om een duet te zingen met een voor hen onbereikbare een zanger of zangeres.

Kijk nu 

Thuisfront

In deze Nederlandse serie brengt een tragische gebeurtenis een groep veteranen weer samen, maar de bijeenkomst legt oude wonden bloot.

Kijk nu