Tip
Thrillerserie Lieve Mama nu te zien bij Videoland

Geplaatst op 22 Oktober, 12:00

Hoe ver kan een moeder gaan?

Wanneer moeder Helen op een avond thuiskomt, belandt ze midden in een overval. Helen en haar man lossen het op, maar weten niet dat er buiten iemand op de uitkijk stond... Gebaseerd op de gelijknamige thriller van schrijfster Esther Verhoef.

Lees bij Guidinc. de recensie van Lieve Mama

Lieve Mama is een nieuwe Nederlandse thrillerserie van Videoland. We zien Rifka Lodeizen als Helen, de moeder van het gezin waarvan de villa op een avond het doelwit is van een overval. Ralf (Shahine El-Hamus) staat buiten op de uitkijk terwijl zijn vriend de overval pleegt. Als er een schot volgt, heeft Ralf geen idee wat er zich in de villa afspeelt. 

Lieve mama

Helen en Ralf zijn na deze fatale avond onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is voor beiden het begin van een nachtmerrie waarin ze gedwongen worden hun grenzen op te zoeken. En eroverheen te gaan. Want hoe ver gaat deze voorheen zo 'lieve mama' die koste wat kost haar gewone leven wil behouden?

Lieve Mama is gebaseerd op de gelijknamige thriller van Esther Verhoef, waar inmiddels meer dan 225.000 exemplaren van zijn verkocht. De serie is sinds 15 oktober te zien bij Videoland.

Klik hier om direct naar Videoland te gaan.