Tip
Alles over Undercover seizoen 3 op Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 2 Juni, 16:43

Nu we de film Ferry achter de rug hebben, is het voor Undercover-fans alle pijlen op seizoen 3 van de serie. Wat weten we al over de reeks over Ferry en Danielle Bouman?

Wat we in ieder geval weten is dat we veel meer Ferry (Frank Lammers) en Danielle (Elise Schaap) gaan zien in deel 3. Hoe leuk Tom Waes ook is als Bob, kijkers  klaagden massaal toen bleek dat seizoen 2 vooral bestond uit onverstaanbare Belgen op een paardenranch. Slechts af en toe vingen we een glimp op van de ster van Undercover, Ferry Bouman himself. 

Frank Lammers zelf beloofde in een video dat Ferry ongeveer in ieder shot zal komen. 

Wat gebeurt er in seizoen 3 van Undercover?

Ferry zat in de gevangenis en daar viel niet veel te beleven. Te verwachten valt dat de Brabo-crimineel ook in seizoen 3 nog achter tralies zit, dus daar zullen de makers iets op moeten bedenken. Er zijn al speculaties dat Ferry misschien een misdadige samenwerking gaat opzetten met Vlaming JP, die vorig seizoen ook de petoet invloog. 

Danielle

Danielle was in seizoen 2 voornamelijk depressief en boos omdat ze in seizoen 1 was bedrogen door undercover-agenten Bob en Kim (Anna Drijver). We zouden Danielle graag weer haar oude, vrolijke zelf zien worden. Na alles wat er is gebeurd lijkt een hereniging met Ferry niet zo waarschijnlijk, maar een nieuwe liefde zou leuk zijn. 

Bob

Bob hield aan seizoen 2 een halve scharrel over aan Nathalie, die zijn informant werd. Het zou logisch zijn als Nathalie terugkeert in de nieuwe reeks. 

Wanneer komt Undercover 3 op Netflix?

Tom Waes liet een maand of wat geleden vallen dat Undercover 3 in september op Netflix staat, dus dat is al vrij rap. 

Tot die tijd kunnen we vloeken in veel talen met Ferry en Danielle.

Bekijk ook