Tip
Nooit eerder hoorde je zoveel tips in Wat Flix Je Me Nu

Guidinc logo

Geplaatst op 7 September, 16:20

Podcast-tijd!

Ferry, Sander, Irma en gast Sander Verdonk overspoelen je in de podcast Wat Flix Je Me Nu deze week met supertips. Jij hoeft je nooit meer te vervelen. 

Sander Verdonk is de producent van de Nederlandse film De Oost (die je kunt zien op Amazon Prime) en hij vertelt over de vele tegenslagen en avonturen die hij beleefde tijdens het maken van deze oorlogsfilm. Maar Sander is ook een fervent kijker op de streamingdiensten. En dus heeft hij veel tips. 25 jaar Foute Vrienden (NPO Plus) bijvoorbeeld, en de Netflix-serie Explained. Maar ook The Night Manager op Amazon Prime en de indrukwekkende documentaire Collective (op NPO Plus).

Bob Ross

Irma en Sander keken allebei naar de documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed (Netflix) en die vonden ze allebei zeer de moeite waard. Irma zag ook de Noorse serie Post Mortem (Netflix), een serie over vampieren maar dan heel anders dan je zou verwachten.

Nog meer tips

Ferry tipt de serie StartUp (Amazon Prime, Netflix en Videoland) over een upcoming bedrijf in de tech industrie. Sander Kerklaan tipt tot slot de serie met John van den Heuvel De Jacht op de Mocro Maffia op Videoland. En natuurlijk hebben we ook nog de tip van Sylvia. 

Luister de nieuwste aflevering van Wat Flix Je Me Nu hier: 

Bekijk ook