4x waarom je Het beste van 10 jaar The Voice of Holland móet zien

Geplaatst op 20 Juli, 11:25

Wekelijkse compilatieshow

Fans van The voice opgelet: aankomende vrijdag zendt RLT4 Het beste van 10 jaar The voice of Holland uit. Hieronder vier redenen om te kijken!

De beste optredens

Het beste van 10 jaar The voice of Holland is een compilatie van de bijzonderste audities, optredens en backstage interviews. Vooral de audities maakten soms diepe indruk op de juryleden en het publiek. Ken je bijvoorbeeld Ben Saunders nog, die met Use Somebody de hele zaal plat kreeg? En Jennie Lena, die met haar rauwe stem direct de aandacht wist te trekken van Anouk? Je ziet ze allemaal in de compilaties. 

Hoogtepunten van juryleden

Naast de meest bijzondere optredens, komen ook mensen aan het woord die een belangrijke rol hebben gespeeld in het programma. Grote kans dus dat juryleden Roel van Velzen, Anouk en Ali B. vertellen over hun hoogtepunten in 10 jaar The voice of Holland

5x de meest indrukwekkende audities van The voice of Holland

Sterren in de dop

Hoe leuk is het om audities te zien van inmiddels grote sterren als Maan, O’G3NE en Samantha Steenwijk? Al snel na het programma wisten zij door te breken en naam te maken in de Nederlandse muziekwereld.

Behalve sterren in de dop zijn er ook een aantal BN’ers de revue gepasseerd, zoals Romy Monteiro en Brace. Echter gingen zij er niet vandoor met de felbegeerde titel.

Ook The voice senior en kids

In Het beste van 10 jaar The voice of Holland zie je niet alleen memorabele momenten uit de ‘gewone’ Voice. In de aflevering wordt ook teruggeblikt op de beste optredens en backstage interviews van The voice senior en kids. Bereid je dus voor op een avond vol engelachtige kinderstemmetjes en swingende oude mannetjes! 

Het beste van 10 jaar The voice of Holland zie je vrijdag 24 juli om 20:00 uur op RTL4.