Dit kan je verwachten van een nieuw seizoen Ali B op volle toeren

Geplaatst op 25 Oktober, 12:40

Nieuwe gasten

Goed nieuws voor alle fans van Ali B op volle toeren! Het programma keert binnenkort terug op NPO1, mét een aantal nieuwe artiesten. Dit is wat je kan verwachten van het nieuwe seizoen.

Het zijn deze keer onder meer Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Patricia en Paay en Wolter Kroes die aan de slag gaan met hiphop-artiesten als LeZafs, Numidia, Famke Louise en Poke. Samen met Ali B en producer Brownie Dutch duiken de koppels in elkaars oeuvre en steken ze bekende hits in een nieuw (hiphop)jasje.

Van een prille vriendschap tot samen dansen

Tijdens het muzikale proces leren de koppels elkaar beter kennen. Zo nodigt Wolter Kroes rapper Poke uit voor een dagje varen op zijn boot en ontstaat een prille vriendschap. Je ziet dat Numidia Edsilia meeneemt naar de dansschool om haar de moves uit haar videoclip te leren. Trijntje en Leafs gaan samen op pad om karaoke te zingen en Patricia en Famke trakteren zichzelf op een pedicure en voetmassage.

Daarna is het natuurlijk tijd om het muzikale eindresultaat te laten horen. Wat vinden de artiesten van hun eigen nummer in een nieuw jasje? En wat kunnen zij de nieuwe generatie eigenlijk mee geven? Verwacht een seizoen vol nostalgie, mooie muziek en natuurlijk een lach en een traan.

Vier hoogtepunten uit The masked singer

Meer koppels

De bovengenoemde BN'ers en rappers zijn niet de enigen die meedoen aan Ali B op volle toeren. Binnenkort worden de overige koppels bekendgemaakt via de sociale media van Ali B op volle toeren en AVROTROS.

Ali B op volle toeren is vanaf 5 november om 20:35 uur te zien bij NPO1.