Bilal Wahib en Egbert-Jan Weber in nieuwe dramaserie Commando’s

Geplaatst op 4 augustus, 11:50

Bedrog en verraad

Werner Wolf, Bilal Wahib en Egbert-Jan Weber spelen de hoofdrollen in de nieuwe dramaserie Commando’s. Ook voor Kay Greidanus, Teun Kuilboer en Chiem Vreeken zijn grote rollen weggelegd. 

In Commando’s, dat vanaf 30 augustus te zien is op NPO3, wordt een Nederlands special forces team onder leiding van commandant John de Koning in het grootste geheim naar Nigeria gestuurd. Het is de bedoeling dat ze een door Boko Haram ontvoerde gijzelaar bevrijden, maar de missie gaat gruwelijk mis en eindigt in een nachtmerrie. 

Bedrog, verraad en trauma’s

Eenmaal terug in Nederland krijgt John zijn leven weer op de rit, met een gezin en een baan als beveiliger. Maar dan gaat het toch mis: als John de opdracht krijgt om een Nigeriaanse minister in Nederland te beveiligen, blijkt het de man te zijn die hij met zijn team destijds moest redden. Een man die verre van koosjer is en probeert om zijn voormalige strijdmakkers te elimineren.

Voor John het doorheeft raakt hij verwikkeld in een reeks mysterieuze moorden en zetten bedrog, verraad en trauma’s van vroeger het leven van hem en zijn teamgenoten volledig op zijn kop.

Zien: Trailer nieuwe dramaserie Commando's

Vanaf 30 augustus op NPO3 

De tiendelige thriller is geregisseerd door Iván López Núñez en Hanro Smitsman. Commando’s wordt geproduceerd door NL Film in samenwerking met AVROTROS. De opnames vonden plaats in Zuid-Afrika, Nederland en België.

Commmando’s zie je vanaf zondag 30 augustus om 20:25 uur op NPO3.

Bekijk ook