De leukste tv-tips voor donderdag 26 maart

Geplaatst op 26 Maart, 10:00

Film en amusement

De donderdagavond is een fijne tv-avond. Althans, dat vinden wij van TVgids.nl. We selecteerden daarom ook vandaag weer de leukste tv-tips voor je!

Schaamrode appeltjes

De oogappeltjes maar ook hun ouders krijgen vandaag te maken met het fenomeen schaamte. Hansje ontdekt tijdens haar stage bij de voedselbank iets pijnlijks, Carola biecht haar schuinsmarcheerderij op aan Marcel en Erik krijgt steeds meer last van zijn dwangneuroses. Wij schamen ons nergens voor, en gaan lekker kijken.

Je ziet het in Oogappels om 20:35 uur bij NPO 1. Klik hier voor meer info.

Een ijskoud weerzien

Zes jaar geleden had het Franse gezin Brossier het al koud in hun ingevroren zeilboot in Canada, maar inmiddels zitten ze er niet een stuk warmer bij. Ze wonen nu namelijk in Groenland! Floortje Dessing trok haar thermopak weer aan en toog naar ze toe. Dit is trouwens de aflevering die op 27 februari verviel voor Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS.

Je ziet het in Floortje terug naar het einde van de wereld om 21:25 uur bij NPO1. Klik hier voor meer info.

Van het Ziggokastje naar de muur

Mr. Frank Visser staat weer met zijn oren te klapperen bij het aanhoren van welke onrecht de mensen in het land nu weer is aangedaan. Neem Ed en Hennie uit Rotterdam. Internetprovider Ziggo plaatste twee schakelkasten tegen de gevel van hun woning gemonteerd maar nu kunnen ze er dus bijna niet meer langs. Onhandig! Gelukkig weet Meester Visser raad.

Je ziet het in Mr. Frank Visser rijdt visite om 21:30 uur bij SBS6. Klik hier voor meer info.

Hollywood in Holland

Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds verruilden hun vertrouwde Hollywood voor Holland toen zij The Hitman’s Bodyguard moesten opnemen. De media stonden bol van de foto’s en filmpjes van de opnames in Amsterdam. In de film speelt Reynolds een agent die namens Interpol de gevaarlijke huurmoordenaar Darius (Jackson)naar Den Haag moet brengen. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

Je ziet The Hitman’s Bodyguard om 23:45 uur bij Film 1 Premiere (dezer weken gratis bij Ziggo en KPN) Kijk hier voor meer info.

Ode aan DWDD

Matthijs van Nieuwkerk zwaait morgen af met DWDD, alle reden om het slotseizoen flink op de hak te nemen. Ook zijn er persiflages van Maestro en The masked singer en breekt Connie Breukhoven door als influencer.

Je ziet het om in De TV Kantine om 20:30 uur bij RTL 4. Klik hier voor meer info.