Dit is er nu al bekend over het nieuwe seizoen van The masked singer

Geplaatst op 5 September, 11:06

15 BN'ers

The masked singer komt terug! De succesvolle zangshow, waarin een aantal BN’ers gehuld in een bijzonder kostuum de strijd aangaan met elkaar, verschijnt vanaf 25 september weer op RTL4. Hieronder wat we nu al weten over het nieuwe seizoen.

Vijftien deelnemers

In het vorige seizoen maakten twaalf BN’ers hun opwachting in het programma, waaronder winnares Tania Kross (de Robot). Inmiddels is bekend geworden dat er deze keer maar liefst vijftien BN’ers meedoen. 

Op een persfoto die naar buiten is gekomen, zijn alvast een aantal personages te zien van het nieuwe seizoen. Dat zijn Motormuis, Skelet, Yeti, de Aap en Zebra. Verder doen ook mee: een Astronaut, Lama, Vos, Panter, Koning, Kameleon, Vlinder, Vuurvogel, Neptunus en Dinosaurus.

Edsilia Rombley niet op zoek naar beste stem in Hit the road

Jury 

Net als in het vorige seizoen proberen de panels Carlo Boszhard & Loretta Schrijver en Buddy Vedder & Gerard Joling te raden wie schuil gaan achter de pakken. Door te speculeren en de identiteit te achterhalen van de personages, kunnen zij punten verdienen in het spel. De presentatie is opnieuw in handen van Ruben Nicolai.

Eerste beelden

Alhoewel het nog even wachten is tot The masked singer op tv verschijnt, heeft RTL al wel de eerste beelden naar buiten gebracht. Hierin zie je kort de personages voorbij komen die bekend zijn gemaakt:

Het nieuwe seizoen van The masked singer begint op vrijdag 25 september om 20.00 uur op RTL 4.