Holland’s got talent: Dit zijn de meest spraakmakende optredens van dit seizoen

Geplaatst op 25 September, 11:00

De jury in shock

Van paaldanseressen in sprookjesjurken tot illusionisten in een watertank: in het nieuwe seizoen van Holland’s got talent komt er weer heel wat talent voorbij. Hieronder een overzicht van een vijftal spraakmakende optredens.

O.X.3. 

De meiden van O.X.3. hebben niet veel ervaring met dansen. Maar dat lijkt helemaal niks uit te maken, want ze blazen in de eerste aflevering de hele jury omver. Begrijpelijk dus dat de dansgroep door mag naar ronde 2.

Lieve 

Lieve is pas 13, maar weet met haar act in de paal indruk te maken. Paul de Leeuw roemt ook meteen haar sprookjesthema, die ze tot in de puntjes heeft uitgewerkt.

Maak kennis met vier flamboyante types uit Bij ons in het kamp

Matthijs

Matthijs ziet er niet bepaald uit als een pianist. Maar in plaats van te hakken’, kruipt hij achter de piano en speelt een prachtig stuk voor de jury.  

Justin

Justin Ronday is illusionist en doet een gevaarlijke act in Holland’s got talent. Hij sluit zichzelf namelijk op in een tank met water en ontsnapt ternauwernood aan de verdrinkingsdood. De jury is even in shock, maar laat de illusionist meteen doorgaan naar de volgende ronde.

Blikken Rik

De act van Blikken Rik zal de jury niet snel vergeten. Hij heeft 10 instrumenten, waarvan hij er maar liefst 7 tegelijkertijd bespeelt. Maar of hij door mag naar de tweede ronde, is nog maar de vraag.