Laatste seizoen Zondag met Lubach vanavond van start

Geplaatst op 20 September, 8:00

De tv-tips van 20 september

Waarschijnlijk begint vanavond het laatste seizoen van Arjen Lubachs satirische programma Zondag met Lubach. De reden hiervoor is een gebrek aan geschikte onderwerpen, schrijft hij in zijn autobiografische boek Stoorzender. Nog meer tv-tips voor 20 september vind je hieronder.

Wie wint de Nederlandse missverkiezing? 

Miss Nederland word je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Dat blijkt in elk geval uit de realityserie Op jacht naar de kroon. Deze vijfdelige reeks volgt de afvalrace om het nationale misskroontje van 2020, en rekent tegelijkertijd af met een hele trits vooroordelen.  

RTL4 – 16:58 uur – Op jacht naar de kroon 

Einde van Zondag met Lubach in zicht 

Presentator Arjen Lubach stopt met Zondag met Lubach, schrijft hij in zijn autobiografische boek Stoorzender. Dat komt omdat er niet veel overblijft om over te praten. “Er is nu eenmaal maar een beperkt aantal heel zware onderwerpen dat zich leent voor twintig minuten boosheid en verontwaardiging.” Het einde van het succesvolle programma dat sinds 2014 wordt uitgezonden is dus in zicht.

NPO1 – 21:20 uur – Zondag met Lubach 

Winnaar The voice senior is sprakeloos bij Jinek

All stars is terug!

Na twee films en een serie zijn de voetballende vrienden uit All stars terug met All stars & zonen. V.V. Swift Boys is nog steeds de plek waar het allemaal gebeurt. Alleen spelen daar nu de zonen en schoonzonen van de vrienden, terwijl ze zelf achter de bar staan of andere clubzaken regelen. Maar dankzij het wanbeleid van Johnny (Daniel Boissevain) dreigt er een faillissement voor de Swift Boys. 

NPO3 – 21:50 uur – All stars & zonen

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.