Dit zijn de 4 coaches van The voice senior

Geplaatst op 23 augustus, 13:30

Een nieuwe toevoeging

Met het vertrek van Marco Borsato moest er een nieuwe coach gezocht worden voor The voice senior. Dankzij de komst van Gerard Joling is de vierkoppige jury nu compleet.

Een tijd lang was het gissen wie Borsato’s stoel zou innemen in The voice senior. De huidige coaches (Angela Groothuizen, Frans Bauer en Ilse DeLange) werden al eerder gefotografeerd terwijl ze drie iconische albumhoezen uit de jaren 60, 70 en 80 nabootsten. Op deze uitingen ontbrak alleen nog de vierde coach van de talentenshow. 

Inmiddels weten we dus dat dit Gerard Joling is geworden. De zanger is geen vreemde van het programma; in het eerste seizoen vulde hij een duo-stoel met zijn wederhelft Gordon. Hun pupil, de 69-jarige Jimi Bellmartin, ging er toen met de winst vandoor.

Op Instagram

Joling maakte op Instagram bekend dat hij de vierde coach is van The voice senior. "Lieve mensen, ik heb superleuk nieuws", schreef hij. "Vanaf 28 augustus ben ik weer te zien als coach in The Voice Senior. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met de andere coaches aan de slag te gaan met de senioren." De zanger plaatste hierbij een foto waarop de iconische albumhoezen compleet waren. 

3 redenen waarom Married at first sight Australia fantastisch is

Opnames zijn hervat

Nadat eerder bekend werd dat de semi-live finale uitgesteld werd dankzij twee corona-besmettingen bij de crew, zijn de opnames weer hervat. Om dit te kunnen doen, zijn de nodige maatregelen genomen. De cast en crew is meerdere keren getest en verzocht om de afgelopen week zoveel mogelijk thuis te blijven. De laatste uitslagen zijn binnengekomen en bleken negatief.

The voice senior start op vrijdag 28 augustus om 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk ook