Tip
Uefa Europa League

ESPN 6

Rechtstreeks verslag

ESPN 6 6 Mei 2021 20:55 - 23:00

AS Roma tegen Manchester United te zien bij ESPN

AS Roma ontvangt in deze return van de halve finales Manchester United. De Engelsen sluipen vrij onopvallend, maar succesvol door het toernooi, mede dankzij het sterke middenveld met Paul Pogba en topscorer Bruno Fernandes.

Manchester United gaat in deze return van de halve finales van de Europa League op bezoek bij AS Roma, dat Ajax in de kwartfinales uitschakelde. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer sluipt vooralsnog vrij onopvallend, maar erg succesvol door het seizoen, zowel in Europa als in Engeland. In eigen land staat de ploeg keurig tweede achter de ongenaakbare stadgenoot Manchester City.

Mancunians

In de Europa League versloegen de ‘Mancunians’ onder meer Real Sociedad, AC Milan en Granada. Donny van de Beek begint, zoals vaker dit seizoen, waarschijnlijk op de bank. Hij heeft de pech dat United een goed draaiend middenveld heeft, met Paul Pogba en sterspeler én topscorer Bruno Fernandes.

In de andere halve finale ontvangt Arsenal in Londen het Spaanse Villarreal. Die wedstrijd is vanaf 21:00 te zien via RTL 7.

 

Over dit programma

Titel

Uefa Europa League

Aflevering

83

Zender

ESPN 6

Genre

Sport

Subgenre

Rechtstreeks verslag

Land

NL