Tip
Boerderij van Dorst

NPO 3

Amusement

NPO 3 15 September 2021 20:25 - 21:20

Maarten van Rossem en Emma Wortelboer in Boerderij Van Dorst

Raven ontvangt in Boerderij van Dorst vandaag Maarten van Rossem en Emma Wortelboer. De twee zeer uiteenlopende tv-persoonlijkheden kennen elkaar van De slimste mens. Van Rossem geeft direct aan zo min mogelijk te gaan doen op de boerderij.

Waar Rik Felderhof in zijn interviewprogramma twee BN'ers trakteerde op een luxe verblijf in een Franse villa, pakt Raven van Dorst het heel anders aan. De gasten van Boerderij van Dorst zijn van harte welkom, maar Raven zet hen wel direct aan het werk. Op een boerderij is immers altijd wat te doen en tijdens de arbeid valt er ook genoeg te praten.

Maarten van Rossum

Deze week is het de beurt aan Maarten van Rossem en Emma Wortelboer. De twee zeer uitgesproken mediapersoonlijkheden kennen elkaar nog van De slimste mens waar Wortelboer vriend en vijand verraste door het tot de finaleweek te schoppen. Maarten van Rossem is bij aankomst wel direct eerlijk: het specialisme van de 77-jarige historicus is vakkundig niksen. Hij wil best praten, maar dan moet Emma het werk doen.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Boerderij van Dorst

Aflevering

2 - Maarten van Rossem en Emma Wortelboer

Seizoen

1

Premiere

2021

Presentator

Raven van Dorst

Zender

NPO 3

Omroep

BNNVARA

Genre

Informatief

Subgenre

Amusement

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook