Tip
De tv kantine

RTL 4

Amusement

RTL 4 14 Januari 2021 20:34 - 21:30

De TV Kantine is terug

Carlo Boszhard, Irene Moors, Elise Schaap en vele anderen kruipen weer in de huid van talloze BN'ers voor een nieuwe reeks persiflages. Ik geloof in mij-ster René le Blanc is een van de nieuwe typetjes die opduikt.

De coronacrisis brak het vorige seizoen van De tv kantine vroegtijdig af, maar Carlo Boszhard en Irene Moors zijn terug met een nieuwe reeks van het persiflageprogramma dat niemand spaart. BN'ers en tv-makers zitten de komende weken weer vol spanning voor de buis om te zien of ze aan de beurt komen.

René le Blanc

Het programma volgt de laatste trends, dus dan mag Ik geloof in mij-ster René Le Blanc zeker niet ontbreken. Carlo transformeert in de volkszanger en kon al onthullen dat hij dit seizoen in de huid kruipt van Rolf Sanchez. Om te kunnen transformeren in de latin-zanger moest de meesterimitator noodgedwongen zijn hoofd deels kaal scheren. In het twaalfde seizoen is ook een grote rol weggelegd voor Elise Schaap en andere bekende acteurs die de verkleedkist in duiken.

Alleskunner Elise

In de eerste seizoenen van De tv kantine namen Carlo en Irene het overgrote deel van de persiflages zelf voor hun rekening. Met handige montagetrucs kregen ze het voor elkaar om soms wel zes verschillende typetjes in dezelfde scène te spelen. De laatste drie seizoenen verwelkomen ze steeds meer gastacteurs in het programma en vooral Elise Schaap bleek een gouden greep. De actrice heeft een talent voor stemmetjes en imitaties en vertolkt met hetzelfde gemak Chantal Janzen, Nikkie Plessen en zelfs rapper Lil' Kleine. Dit seizoen heeft Elise actief meegeschreven aan de scripts van het komische programma.

Over dit programma

Titel

De tv kantine

Aflevering

1

Seizoen

12

Zender

RTL 4

Genre

Amusement

Subgenre

Amusement

Land

NL