Tip
Gold rush

Discovery

Realityserie

Discovery 18 oktober 2021 20:30 - 22:30

Het twaalfde seizoen Gold rush gaat van start

Het is tijd voor een nieuw seizoen Gold rush, waarin de gouddelvers naarstig op zoek zijn naar extra land. De goudprijzen zijn enorm hoog dus ze willen allemaal hun slag slaan. Er is echter weinig land beschikbaar, dus de concurrentiestrijd is hevig.

In het twaalfde seizoen van Gold rush is de strijd tussen de gouddelvers in Alaska heviger dan ooit. De goudprijzen zijn enorm hoog, dus de concurrerende bedrijven doen er alles aan om zoveel mogelijk edelmetaal uit de grond te halen. Parker Schnabel kampt met een probleem: hij beschikt over te weinig land. In zijn zoektocht heeft hij zijn oog laten vallen op een extra stuk dat mogelijk veel goud bevat. Hij moet daarvoor wel 15 meter de diepte in.

Fred Lewis

Rick Ness staat ook voor een uitdaging: twee van zijn medewerkers zijn vertrokken. Hij kampt hierdoor met een personeelstekort en hoopt dit op te lossen met extra machines. Oorlogsveteraan Fred Lewis wil ook aan de slag, maar hij moet wel eerst aan grond komen. Slaagt hij erin op zijn concurrenten af te troeven?

Over dit programma

Titel

Gold rush

Aflevering

1 - Ground war

Seizoen

12

Premiere

2018

Zender

Discovery

Genre

Amusement

Subgenre

Realityserie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook