Tip
Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2020

RTL 4

Cabaret

RTL 4 31 december 2020 22:07 - 23:33

Ongemakkelijke waarheden en gitzwarte humor

Voor de tiende keer sluit Guido Weijers het jaar af. Met grappen, ongemakkelijke waarheden en gitzwarte humor blikt hij dit keer terug op 2020. Volgens Weijers is het vijf voor twaalf en tijd voor een confrontatie.

Eén ding is zeker: 2020 was een jaar om nooit te vergeten. In Guido Weijers: De oudejaarsconference 2020 blikt de cabaretier terug op de afgelopen maanden. Dat doet hij met grappen, ongemakkelijke waarheden en gitzwarte humor. Omdat de wereld in brand staat en het volgens Weijers vijf voor twaalf is, vindt hij het tijd voor een confrontatie en die gaat hij live aan.

Onbekende locatie

Vanwege de coronamaatregelen mogen er maar dertig mensen in een theater zijn. Dat is weinig publiek voor een conference en dus weinig gelach. En dat is jammer, vindt Weijers daarom doet hij zijn show vanaf een nog onbekende locatie waar meer publiek mag zijn. Want: “Een grap zonder lach heeft geen waarde”, aldus de cabaretier op Instagram. Het is al de tiende keer dat Weijers op deze manier het jaar afsluit. Vorig jaar zette RTL 4 Martijn Koning op oudjaarsavond, maar dat werd geen groot succes.

Over dit programma

Titel

Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2020

Zender

RTL 4

Genre

Amusement

Subgenre

Cabaret

Resolutie

1080i

Bekijk ook