Verkleed als struik in de bosjes

Geplaatst op 27 November, 12:48

De vier overgebleven kandidaten gaan undercover in de wereld van de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. De tweede opdracht is onverwacht zeer persoonlijk: ze moeten een portret schieten van een dierbare.

Er zijn nog vier kandidaten over in de kwartfinale van Het perfecte plaatje. Daphne Deckers, Kees Tol, Jamie Westland en Froukje de Both. Deze week heeft presentator Tijl Beckand twee opdrachten die veel vergen van het fotografietalent van het viertal. Allereerst sluiten ze zich aan bij de BSB, het elitekorps van de Koninklijke Marechaussee. Deze inlichtingendienst werkt voornamelijk undercover aan opsporingszaken en het verzamelen van bewijsmateriaal. Daphne Deckers besluit haar foto verkleed als struik te maken. (zie foto!)

Van grote afstand scherp

Ongezien van een grote afstand scherpe foto's kunnen maken is een vereiste in dit vak. Het viertal mag bewijzen dat ze dat ook kunnen. Voor de tweede opdracht is het kwartet in Rotterdam om een portret met reflectie te maken. Als verrassing blijken de modellen dierbaren te zijn: ouders, kinderen en ook beste vrienden verschijnen ten tonele. Houden ze hun emoties onder controle?