Tip
Interieurtalent gezocht met vtwonen

SBS 6

Woonprogramma

SBS 6 24 oktober 2021 17:25 - 17:55

Welke interieurstylist weet het best een werkplek in te richten?

Interieurstylisten nemen het in Interieurtalent gezocht met vtwonen tegen elkaar op. Samantha uit Haarlem en Sam uit Hasselt bijten het spits af. Zij moeten voor bekenden een functionele werkplek inrichten. En ze creëren een feestelijke eetkamer.

Ze weten goed te combineren, muren op te fleuren met leuke kleuren en precies de goede accessoires uit te zoeken: de Nederlandse en Vlaamse deelnemers aan het nieuwe programma Interieurtalent gezocht met vtwonen. De komende weken nemen ze het tegen elkaar op om uit te maken wie het meeste stylingtalent heeft.

Interieurstylist gezocht

Samantha uit Haarlem en Sam uit Hasselt bijten het spits af. Zij krijgen de opdracht om voor bekenden een functionele werkplek in te richten. En in de stylingboxen creëren ze een feestelijke eetkamer. Samantha vertelt op de vtwonen-site dat ze regelmatig bij de kringloopwinkel komt. “En past het niet bij mijn interieur, dan verf ik het gewoon.” Sam mixt stijlen graag met elkaar. “Maar mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke materialen met veel planten.”

Over dit programma

Titel

Interieurtalent gezocht met vtwonen

Aflevering

1 - Sam en Samantha

Seizoen

1

Presentator

Sieg de Doncker

Zender

SBS 6

Genre

Informatief

Subgenre

Woonprogramma

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook