TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Het team van Keuringsdienst van waarde duikt deze aflevering in de wonderlijke wereld van sojasauzen. Op sommige van de flesjes die je in de supermarkt koopt, staat ‘natuurlijk gebrouwen’. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heb je dan ook niet-natuurlijk gebrouwen sojasaus? De presentatoren zoeken het uit en komen onder andere in Japan terecht. Daar gaat presentator Teun van de Keuken op bezoek bij een traditionele sojasausmaker die uitlegt hoe de saus doormiddel van de fermentatie van sojabonen ontstaat. In Nederland probeert presentator Ersin Kiris zelf een chemische variant van de Japanse saus te maken. Lukt hem dat? En welke sojasauzen uit de winkel bevatten eigenlijk deze stof? Een heuse sojasaus-expert proeft verschillende sojasauzen.
Johan Derksen: 'Heb me kapot geërgerd aan Maarten van Rossem bij Pauw & De Wit' (video)
11:20Robert de Hoog onder de indruk van Pierre Bokma in Videoland-serie Sleepers
10:44Leonie ter Braak start eerder met presentatie RTL Tonight
08:13De TV van gisteren: The Masked Singer blijft scoren, kijkcijferdrama voor serie BuZa
06:47Vanavond op TV: Blauw bloed, Oh, wat een jaar!, Gnomeo & Juliet