TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Het team van Keuringsdienst van waarde duikt deze aflevering in de wonderlijke wereld van sojasauzen. Op sommige van de flesjes die je in de supermarkt koopt, staat ‘natuurlijk gebrouwen’. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heb je dan ook niet-natuurlijk gebrouwen sojasaus? De presentatoren zoeken het uit en komen onder andere in Japan terecht. Daar gaat presentator Teun van de Keuken op bezoek bij een traditionele sojasausmaker die uitlegt hoe de saus doormiddel van de fermentatie van sojabonen ontstaat. In Nederland probeert presentator Ersin Kiris zelf een chemische variant van de Japanse saus te maken. Lukt hem dat? En welke sojasauzen uit de winkel bevatten eigenlijk deze stof? Een heuse sojasaus-expert proeft verschillende sojasauzen.
Partnerbijdrage
B&B Vol Liefde Petra en Lieske hinten op eigen tv-programma
10:12Manuel Venderbos hoopt op comeback bij Shownieuws in 2026: 'Nog stille hoop'
10:09De streamingtip van de week: Goodbye June op Netflix
09:33Cheyenne Löhnen verrast door GTST-exit: 'Ik had graag langer willen blijven'
08:17De TV van gisteren: Kijkers vol lof over interview van Humberto Tan met Martijn Krabbé