TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Het team van Keuringsdienst van waarde duikt deze aflevering in de wonderlijke wereld van sojasauzen. Op sommige van de flesjes die je in de supermarkt koopt, staat ‘natuurlijk gebrouwen’. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heb je dan ook niet-natuurlijk gebrouwen sojasaus? De presentatoren zoeken het uit en komen onder andere in Japan terecht. Daar gaat presentator Teun van de Keuken op bezoek bij een traditionele sojasausmaker die uitlegt hoe de saus doormiddel van de fermentatie van sojabonen ontstaat. In Nederland probeert presentator Ersin Kiris zelf een chemische variant van de Japanse saus te maken. Lukt hem dat? En welke sojasauzen uit de winkel bevatten eigenlijk deze stof? Een heuse sojasaus-expert proeft verschillende sojasauzen.
De TV van gisteren: spectaculaire ontknoping Wie is de Mol? en hoge kijkcijfers The Tribute
06:47Vanavond op TV: Glasland, Expeditie Robinson, Mean Girls
00:01Advent dag 21 | Win een Heel Holland Bakt-outfit voor in de keuken
20:32Dit zijn de Mol, de winnaar en de verliezer van Wie Is de Mol? 2025
11:38Nieuw seizoen Lieve Gordon en Andy op komst: 'Wij gaan door'