TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Het team van Keuringsdienst van waarde duikt deze aflevering in de wonderlijke wereld van sojasauzen. Op sommige van de flesjes die je in de supermarkt koopt, staat ‘natuurlijk gebrouwen’. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heb je dan ook niet-natuurlijk gebrouwen sojasaus? De presentatoren zoeken het uit en komen onder andere in Japan terecht. Daar gaat presentator Teun van de Keuken op bezoek bij een traditionele sojasausmaker die uitlegt hoe de saus doormiddel van de fermentatie van sojabonen ontstaat. In Nederland probeert presentator Ersin Kiris zelf een chemische variant van de Japanse saus te maken. Lukt hem dat? En welke sojasauzen uit de winkel bevatten eigenlijk deze stof? Een heuse sojasaus-expert proeft verschillende sojasauzen.
De TV van gisteren: Realityserie De Hanslers blijft scoren
08:00Carlo Boszhard leerde belangrijke lessen van Paul van Gorcum
07:00GTST Spoilers - maandag 8 t/m donderdag 11 december 2025
06:00Advent dag 2 | De 5 leukste Nederlandse realityshows op Prime Video
22:14Peter en Monique Hansler botsen over buitenset: 'Wat een gezeik zeg'