Tip
Op1

NPO 1

Talkshow

NPO 1 15 Juli 2021 20:50 - 22:36

Dubbele aflevering van Op1 over Peter R. de Vries en watersnood in Limburg

Op1 komt vanavond met een extra lange uitzending die bestaat uit twee delen. Het eerste deel wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en gaat over de moord op Peter R. de Vries. Het tweede deel komt live vanuit het door overstromingen getroffen Limburg.

Jeroen Pauw keert eenmalig weer terug naar de talkshowtafel van Op1. Vanaf 20:40 presenteert hij er een extra uitzending naar aanleiding van de moord op Peter R. de Vries. Te gast zijn onder meer rechtbankverslaggever van de Telegraaf Saskia Belleman, strafrechtadvocaten Peter Plasman en Gerald Roethof, Officier van Justitie Wouter Bos, broer van de vermoorde Alex Wiegmink, Peter Wiegmink en beveiligingsexpert Rico Briedjal.

Overstromingen in Limburg

Na deze aflevering schakelt Op1 live met de plaats Hoensbroek waarvandaan Jort Kelder en Maaike Timmerman namens WNL een special maken over de heftige overstromingen in Limburg. Aan het woord komen Limburgers die alles kwijt zijn aan het water, burgemeesters van de getroffen gebieden en een woordvoerder van defensie, over de gigantische reddingsoperaties van de afgelopen uren.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Op1

Aflevering

146 van 178

Seizoen

2

Premiere

2021

Presentator

Jeroen Pauw

Zender

NPO 1

Omroep

BNNVARA/EO/MAX/WNL

Genre

Informatief

Subgenre

Talkshow

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook