Tip
Postcode Loterij Eén tegen 50

RTL 4

Quiz

RTL 4 23 oktober 2021 21:35 - 23:00

Caroline Tensen is terug met Postcode Loterij Eén Tegen 50

Ruim 21 jaar geleden was Postcode Loterij Eén Tegen 50 voor het eerst op tv te zien. Tot vorig jaar waren er altijd honderd tegenkandidaten, sinds corona zijn dat er vijftig. De helft van de tegenstanders dus, maar dat wil zeker niet zeggen dat de kennisquiz er gemakkelijker op geworden is! 

Vijftig deelnemers moet de kandidaat van Eén Tegen 50 weg zien te spelen in deze kennisquiz. Oorspronkelijk zijn er honderd tegenkandidaten, maar in coronatijd is dat aantal gehalveerd en dat blijft ook zo in dit nieuwe seizoen, dat vanavond van start gaat.

Caroline Tensen

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de vijfhonderdste aflevering van de quiz was te zien. Ter gelegenheid daarvan gaf presentatrice Caroline Tensen een interview aan het ANP. Hierin zei ze het moeilijk te vinden om strak te blijven kijken als een kandidaat voor het verkeerde antwoord kiest. Ook vertelde Caroline dat ze een coach heeft die de teksten met haar doorneemt en haar op stopwoorden wijst. “Zo heb ik een tijdje heel vaak het woord ’absoluut’ gebruikt, maar dat had ik zelf niet door.”

Over dit programma

Titel

Postcode Loterij Eén tegen 50

Aflevering

1

Seizoen

4

Premiere

2020

Presentator

Caroline Tensen

Zender

RTL 4

Genre

Amusement

Subgenre

Quiz

Land

NL

Resolutie

1080i

Bekijk ook