Tip
Wie is de Mol?

NPO 1

Spel

NPO 1 23 Januari 2021 20:30 - 21:40

Aanwijzingen voor de molloten

De kans dat de Mol dit jaar een vrouw is is groot nu alle drie de afvallers tot nu toe mannen waren. Wie in aflevering 4 een verborgen hint hoopt te bespeuren zou er dus goed aan kunnen doen extra op de overgebleven vijf dames te letten!

Deel van de lol van Wie is de Mol? is dat de kijkers kunnen meespeuren. De makers verstoppen zelfs geregeld aanwijzingen speciaal voor de ‘molloten’. In seizoen 7 lieten ze Mol Inge Ipenburg bijvoorbeeld in gebarentaal hints over haar ware identiteit geven. Vlak voor de grote finale kwam de eerste slimmerik daarachter, waarna het als een lopend vuurtje over internet ging.

Klaas van Kruistum

Vijf jaar geleden ging het echter mis met de geheime boodschappen, toen er al in aflevering 2 een duidelijke aanwijzing naar Mol Klaas van Kruistum kwam. Die ontging de molloten uiteraard niet, met een balende regisseur Rick McCullough als gevolg. Die overwoog hierdoor zelfs te stoppen. Dat deed hij niet, maar zulke duidelijke hints zal hij waarschijnlijk niet meer in beeld laten komen.

Kijk via ondemand

Meer tips

Over dit programma

Titel

Wie is de Mol?

Aflevering

4 van 10

Seizoen

21

Premiere

2021

Presentator

Rik van de Westelaken

Regisseur

Rick Mccullough

Zender

NPO 1

Omroep

AVROTROS

Genre

Amusement

Subgenre

Spel

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i